2017.03.28 21:25 (prieš 9 m.)
spindulys69 parašė:
siandien vyras nupirko folio fugsti. nieko niekad net neesu sakius kad reik ja gert, sako : pasiskaiciau ko reikia, tai va nupirkau, gerk
ir dar pripirksiu tau v…
Oi kaip fainai vyras pasielge!
koks demesingumas,sakes :)))) manasis labai dziaigiasi ir laukia bet pats nieko neskaito
ir kai as kas savaite skaitau kaip auga mazyle ir sakau jam kad paskaitytu tai sako tu man paskaityk ir tada klauso
bet is mano vyro puses kas buvo miela ir demesinga kad kai pasakiau kad laukiuosi man nieko nesakes uzsake steptokoka (ta su kuriuo daktarai klauso ) ir kai gavo sako,cia kad si karta ir tu sirdeles klaisyt galetum ? nes kai pirmo laukem jis ausi prodejas girdedavo sirdute
zinoma veliau daug jau paskutiniam trimestre. Ir siaip per kampa paseku kartais tai prigaunu kokiam ebay ar amazon ziurint ka nors mergytei musu
tai va vyrai turbut nesupranta kiek mum daug reiskia tokie mazi dalykai ir kiek daug jie jais parodo meiles ir demesingumo :)) nera uz ka :* zinoma kad palaikau,pati lygiai taip pat jauciausi
ir visa nestuma bus pas mus tu jauduliuku
laukiam pirmo skano lad pamatyt kad viskas gerai ir plaka sirdele,atrodo bus ramu po to. Sulaukiam yada vistiek neramu nes iki 12kos savaiciu pavojingiausias periodas. Tada jaudinames laukiam 12kos sav skano
sulaukiam viskas gerai
tada laukiam judesiuku atrodo jau kai jausiu bus ramu kasdien , ir vel taiaziau juda,tai gimda susitraukineja ir t.t.
tada gimsta sveiki nuostabus mazyliai ir vel jaudulio pilna: ko verkia,gal ka skauda,ar uzteko pienuko,gal nepavalgo,gal pienukas per liesas ir t.t. ir taip visa gyvenima
nes esam mes mamos ?? labai lauksiu ziniu is taves po apsilankymo pas ginekologe
tikiu kad viskas bus gerai ! ? svarbu nesijaudink ir rupinkis savim
stenkis reguliariai naitintis,daug vaisiu,darzoviu ir butinai kuo daugiau vandens !
as niekada jo tiek neisgerdavau kiek isgeriu si nestuma,gal 3l per diena
pastojus grynai prisipratinau save,prisipilu gertuve vandens ir be gertuves nei zingsnio ;)