spindulys69 parašė:
na merginos as jau kaip ir apsiraminau :)) siandien darytas testas su vakariniu slapimulaukiu vizito pas gine :))
Sveikinu jus:-)noreciau ir as toki isvysti
spindulys69 parašė:
na merginos as jau kaip ir apsiraminau :)) siandien darytas testas su vakariniu slapimulaukiu vizito pas gine :))
redule23 parašė:
tyliai dekoju!
isvysit ir jus greitu metu, pamatysit!
spindulys69 parašė:
tyliai dekoju!isvysit ir jus greitu metu, pamatysit!
![]()
Ilgai reikejo stengtis
spindulys69 parašė:
oj tai jau faina jum!o kaip pats nestumas? lengvas? Esu viena karta skambinis ryte, tai kazkaip pasiseke kad buvo vieta.. bet gal ir tiesa, gal reiktu ryt pasis…
Dabar mazdaug nuo antro trimestro nieko,tik visa kaip meska,tingiu ir nieko nepajegiu
pilvukas jau didelis
bet keloas savaites buvo labai sunku ...pykino visa para be sustojimo,atrode tuoj bet nei karto nevemiau
sysiot bis dar lakstau naktim ir jau lakstysiu iki galo
erzino kvapai,buvau pikta kuri laika,labai skaudejo krutis
o dabar jau nebloga senokai . Nuo 16tos savaites judesiukus jauciu,dabar jau baksnojasi kaip paselus ? buna nakti klubus paskausta as diena kirksni ar nugara,tempia pilvuka nes auga
bet kai nebebloga ir dar jauciu mazyle savo tai visskas nuostabu ❤???
Nelynga parašė:
sveikos mano menesines veluoja 5dienas, net nezinau ka ir galvot, cia darytas diena ir pirkau seip pigiausia ar jis rodo kazka ar ne, gal jus matot,man lyg ir vaide…
As nematau zinokit
pasidarykit dar viena kitoki ir su pirmu rytiniu slapimu. Jeigu 5d veluojant mmm bus neigiamas,greiciausiai sulauksit dienu kurios del kitos priezasties veluoja
spindulys69 parašė:
Aiskiai ryskeja ir ne tik kad ryskeja bet sis jau ryskus
dar karta sveikinu
ieva918 parašė:
Aiskiai ryskeja ir ne tik kad ryskeja bet sis jau ryskusdar karta sveikinu
![]()
aciu labai! :* na svarbu dabar gerai jauciates! as kazkaip ivisad apie mergyte svajojau, labai noreciau ?
spindulys69 parašė:
aciu labai! :* na svarbu dabar gerai jauciates! as kazkaip ivisad apie mergyte svajojau, labai noreciau ?
spindulys69 parašė:
Oi mes su vyru orgi svajojom spie mergyte
? jau turim berna sesiu metu tai kai suxinojom kad mergyte vos nepridejom is laimes
ieva918 parašė:
Oi mes su vyru orgi svajojom spie mergyte? jau turim berna sesiu metu tai kai suxinojom kad mergyte vos nepridejom is laimes
![]()
maniskis tai sako noreciau berniuko, bet mergaite sako vistiek labiau myleciau ?
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai