zaliaake16 parašė:
tas tai taip viltis mirsta paskutine![]()
na nieko kada nors visvien ateis diena
![]()
aisku, kad ateis
zaliaake16 parašė:
tas tai taip viltis mirsta paskutine![]()
na nieko kada nors visvien ateis diena
![]()
aisku, kad ateis
zaliaake16 parašė:
pavydziu baltu pavydu![]()
,bet man kad tikrai nieko nepavyko ...
man va tokia apatyja bv uzklupus kai pirma men nk nepavyko, bet db tieisog viskuo megaujuos, leliuko planavimo nelaikau kaip darbo :)) tiesiog bus laikas ir pas visas mus apsilankys gandai.. aisku noretusi kad greiciau jie ateitu ir nervu netampytu :DD
Sveikos visos laukiancios:), na mane ir keisti pozymiai uzpludo menesines veluoja jau 4d, maudzia pilvo apacia kelias dieneles, nors siandien lyg jau nebemaudzia, pries menesines man niekad pilvuko neskauda ir menesines buna visiskai neskausmingos, bet deja nestumo testas rodo neigiama rezultata...nzn kas tai galetu buti
jurgelitaa parašė:
Labas visoms panelems norejau patarimo mano ciklas 26-28 dienos siandien 32 diena mm nera pasidariau nt rodo teigiama ar gali buti kad esu nescia?
o kaip tu pati manai, jei testas rodo teigiama :)?
_ievute_ parašė:
o kaip tu pati manai, jei testas rodo teigiama :)?
zinot kaip buna nori ir bijai kad testas gali meluoti
todel ir prasau patarimo
jurgelitaa parašė:
zinot kaip buna nori ir bijai kad testas gali meluotitodel ir prasau patarimo
![]()
taj mmm weluoja, testas teigiamas taj kaip dar kitaip gali buti? ;p sweikinimai
LinuteA parašė:
taj mmm weluoja, testas teigiamas taj kaip dar kitaip gali buti? ;p sweikinimai
Aciu!!!:))
sveiko merginos,turiu klausimuka,man mm turejo buti rugsejo 1,siandien10 man ju nera?bet mes saugojomes ir kaip sakant myliuko sy menesi nedaug ir darem,nes vyrukas biski serga,priestai turejau nesivystanti man abrazija padare birzelio 19 ,iki liepos 19 nesulaukiuas as mm kaip daktare,kad sake turetu but,man parsidejo tik rugpjucio 1 ,o va sy men ir vel 10 dienu nera,joku pozymiu kad nescia net nejauciu krutine normali,o mas visada pries mm labai ja skaudedavo ir nugara o man isvis nieko,skambinausi daktarei tik ketvirtadieni arba penktadieni sake ateit nes labai vietu nera,nzn sunerimt ar gal testa daryt?
@Liolio@ parašė:
sveiko merginos,turiu klausimuka,man mm turejo buti rugsejo 1,siandien10 man ju nera?bet mes saugojomes ir kaip sakant myliuko sy menesi nedaug ir darem,nes vyrukas biski serga,priestai turejau nesivystanti man abrazija padare birzelio 19 ,iki liepos 19 nesulaukiuas as mm kaip daktare,kad sake turetu but,man parsidejo tik rugpjucio 1 ,o va sy men ir vel 10 dienu nera,joku pozymiu kad nescia net nejauciu krutine normali,o mas visada pries mm labai ja skaudedavo ir nugara o man isvis nieko,skambinausi daktarei tik ketvirtadieni arba penktadieni sake ateit nes labai vietu nera,nzn sunerimt ar gal testa daryt?
na manau geriausia nespelioti o palukti vizito pas daktare
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai