Simansy parašė:
Mano gine isejo atostogu ir israse siuntima cionais i dienos stacionara, kad tiesiog nelikciau be prieziuros, nes terminas 09.02.
Manau tikrai blogiau nebus, kad pasiskambinsit pasiklausti tiesiai pas juos 😊
Josvainių g. 2, KaunasSimansy parašė:
Mano gine isejo atostogu ir israse siuntima cionais i dienos stacionara, kad tiesiog nelikciau be prieziuros, nes terminas 09.02.
Manau tikrai blogiau nebus, kad pasiskambinsit pasiklausti tiesiai pas juos 😊
Simansy parašė:
Aš jį lankiau savaitę, gydytoja paskyrė kurią dieną pradėti lankyti, tai gal tikrai pasiskambinkit paklausti
O į patį dienos stacionarą ėjau ir savaitgalį
Mačiau rašė dėl chalatų. Man jį davė gimdykloje ir nešiausi jį į palatą, bet palatoj jau savo naudojau. Nes gimdat juo tai užsiklodavau, tai ilsintis tarp kelių dėjau ir pan. Gimdymo marškinius irgi duoda, tik palatoj būnant jau reikia paprašyt
Pupsee parašė:
Sveikos. Prieš kiek laiko reikia registruotis planiniui Cp? Nes šiuo metu Žebrauskienė atostogauja. Iki 39sav liko 3sav. Kaip ten viskas vyksta, gal kas patarsit? …
Iki kada žebrauskienė atostogauja ?
aš taip tikejausi prie jos gimdyti....
Baby parašė:
Iki kada žebrauskienė atostogauja ?aš taip tikejausi prie jos gimdyti....
Nžn, nepaklausiau vakar 🤥
Pupsee parašė:
Sveikos. Prieš kiek laiko reikia registruotis planiniui Cp? Nes šiuo metu Žebrauskienė atostogauja. Iki 39sav liko 3sav. Kaip ten viskas vyksta, gal kas patarsit? …
Man turėtų būti planinis cp, šiuo metu esu 36 sav. Tai tiesiog nuvykau į ligonine konsultacijai, pažiūrėjo mano turimus išrašus, kad reikia cp, tai sako per anksti atvykot, priėmė kažkoks vyras gydytojas, lyg Daukša... tai sakau aš pasikonsultuoti noriu kada atvykti ir pan, tai sakė planiniam cp reikia atvykti savaitę prieš terminą ir tiek. Jokių siuntimų ar ko bent man sakė, kad nereikia.
O dėl palatų neklausiau kažkaip
Coliuke0115 parašė:
Man turėtų būti planinis cp, šiuo metu esu 36 sav. Tai tiesiog nuvykau į ligonine konsultacijai, pažiūrėjo mano turimus išrašus, kad reikia cp, tai sako per anksti …
O man sakė kai skambinau, atvykti dieną prieš 39sav atsigult. Tyrimams. Atsiliepė kažkokia akušerijos skyriaus vedėja, Žebraiskienė atostogauja iki 28d.
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai