marakuja parašė:
Ramiai, mano tokia pat situacija buvo, abi mergytės paveldėjo teigiamą tėčio kraujo grupę. Abiem atvejais ~30 savaitę gavau antiimunoglobulino, ir pagimdžius suleis…
Aciu
apraminot
marakuja parašė:
Ramiai, mano tokia pat situacija buvo, abi mergytės paveldėjo teigiamą tėčio kraujo grupę. Abiem atvejais ~30 savaitę gavau antiimunoglobulino, ir pagimdžius suleis…
Aciu
apraminot
Susileisti norgei as zinoma galeciau,ir ten nekiltu problemu,bet kadangi gryzau i lt atostogu dviem menesiam,ir tik tada gavau atsakyma ,kad reikia tos vakcinos,maniau nueisiu privaciai,sumokesiu kiek reikes ir gausiu,deja Lietuva su savo istatymais kaip visada protu nesuvokiama..antradieni man prasideda 28 savaite,todel jie privalo mane apdrausti,jeigu ne,tuoj pat skrendu atgal i norge..kas del Vilniaus,skambinau ir i santariskes,ir privacioms ginekologems,bet visos pasake ta pati,kol nedrausta ,niekuo negalime padeti..daug nervu,daug asaru ir itampos kainavo istikruju,issigandau kad nebutu per velu..kaip nors susitvarkysiu,bet gal mano istorija pades dar kokiai mamytei ,geros dienos ;)
Sveikos
tiriant kraują rado imuninių antikūnų, sako kad čia nieko blogo, dauguma žmonių jų turi ir nereikia nerimauti. Tai db nebesuprantu, čia tie imuniniai antikūnai turi kažkokią įtaką nėštumui ar ne. Nes jie skamba lyg būtų kaip kokio peršalimo antikūnai. Pačios rezus neigiamas,vyro teigiamas.
Šlamutė parašė:
Sveikostiriant kraują rado imuninių antikūnų, sako kad čia nieko blogo, dauguma žmonių jų turi ir nereikia nerimauti. Tai db nebesuprantu, čia tie imuniniai ant…
Stebes ar nedideja antikūnai kaujyje. Reiks lankytis 3 lygio ligonineja iki gimdymo. As lankiausi kauno klinikose nuo 30 savaites kas savaite ziuredavo vaikuti ar jam viskas gerai.
vigute parašė:
Stebes ar nedideja antikūnai kaujyje. Reiks lankytis 3 lygio ligonineja iki gimdymo. As lankiausi kauno klinikose nuo 30 savaites kas savaite ziuredavo vaikuti ar j…
Man buvo rasta antikuniu,lankiausi Kaune.Stebejo vaikely ir vis tikrino antikuniu,ar nedaugeja.Kas savaite tikrino,bet nedaugejo ,tai aciu Dievuliui,kad viskas laimingai baigesi.Gimdziau 38savaiciu,ir gime sveika dukryte ,su mano kraujo grupe.
daivulka 123 parašė:
Man buvo rasta antikuniu,lankiausi Kaune.Stebejo vaikely ir vis tikrino antikuniu,ar nedaugeja.Kas savaite tikrino,bet nedaugejo ,tai aciu Dievuliui,kad viskas lai…
Mano tokia pati situacija buvo tik mes gimem 39 ?dukra turi mano kraujo grupe -
aureja12 parašė:
Bet tai kodėl atsiranda antikūnių, jei vaiko grupė sutampa su motinos?![]()
Kai sutampa grupė, antikuniu neatsiranda. Pavojus buna kai mama minusas, o vaikas pliusas.
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai