Della parašė:
Gal kuri mergina kreipetes i Mazeikiu gynekologes del pagalbos pastojant? Ta prasme - kazkuris laikas (metai, du) nepastojama ir gal kuriai skyre stimuliuojancius a…
paprasciausiai sake gerti folio rugsties ir meginti :))
Della parašė:
Gal kuri mergina kreipetes i Mazeikiu gynekologes del pagalbos pastojant? Ta prasme - kazkuris laikas (metai, du) nepastojama ir gal kuriai skyre stimuliuojancius a…
paprasciausiai sake gerti folio rugsties ir meginti :))
Laurynute parašė:
Noreciau bet nebus galimybes jauciu
Dirbate gal?
man nors mazas nestumas kaip tik 28d. Sueis 3men bet jauciu nueisiu pasiklausyt i bloga nebus
Lina333 parašė:
Dirbate gal?man nors mazas nestumas kaip tik 28d. Sueis 3men bet jauciu nueisiu pasiklausyt i bloga nebus
![]()
Tikrai labai verta nueiti, ypač jei yra noras pačioms žindyti. Aš po tos paskaitos mažąjį žindau iki šiol, o pirmieji 2 mano pieno gavo tik 2 paras:((( Labai įdomiai vedama paskaita, o po to dar ir dovanų gausit (buteliukas ir čiulptukas), nors mano atveju jų neprireikė, nes mažylis nemoka nei čiulptuko paimti, nei iš buteliuko gerti, nes jam mamos (.) (.) patys geriausi:))). Tikrai rekomenduoju, jei tik turit galimybę.
Lina333 parašė:
Dirbate gal?man nors mazas nestumas kaip tik 28d. Sueis 3men bet jauciu nueisiu pasiklausyt i bloga nebus
![]()
Nedirbu, bet ne paciuose mazeikiuose dabar gyvenam o draugas dirba nebus kaip atvykti tokiu laiku
Lina333 parašė:
Na mamytes sakykit ar daug jusu bus einanciu i avent paskaitele 28d. ?![]()
As tai eisiu,noriu paklausyt
Jūratė. parašė:
Spalio 28 d 14val poliklinikoje. Manau tikrai niekas neisvarys![]()
tikiuosi nes busiu su dukryte gyvenu viena nera kam palikti o ir draugiu ner nes nevietine
na yra viena turi beveik dvieju m dukryte bet ana visad serga tai palikt nenoriu:/ atejus pasiklausiu ar netrugdysim
o kurioj vietoj poliklinikoj bus tos paskaiteles labai noreciau isklausyti
Svajoklė27 parašė:
sakykit o ar as galiu eiti y sita paskaitele turiu dukryte jau 4 su puse menesio maitinu pusiau mp ir misinuku butu idomu pasiklausyti ir pasikonsultuoti, kur jos v…
Manau kad tikrai jusu niekas neisvarys tam ir yra paskaiteles skirtos informacijai suteikti
Svajoklė27 parašė:
tikiuosi nes busiu su dukryte gyvenu viena nera kam palikti o ir draugiu ner nes nevietinena yra viena turi beveik dvieju m dukryte bet ana visad serga tai pali…
Tikrai neišvarys, o jei dar pati maitinate, tiesiog jei zirsti ims tai ir pamaitinsite, labai faina konsultante, tikrai dar pamotyvuos, kad noras būtų kuo ilgiau maitinti :)))
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai