Raffaeliuke parašė:
Kad manoji taipbet kur tau... 23h prasideda baliai festivaliai,mat ji zaist uzsimano , arba pykcius rodyt ima
![]()
oi, mes 22 val jau nakties mieguciu miegam
Raffaeliuke parašė:
Kad manoji taipbet kur tau... 23h prasideda baliai festivaliai,mat ji zaist uzsimano , arba pykcius rodyt ima
![]()
oi, mes 22 val jau nakties mieguciu miegam
vita.luka parašė:
oi, mes 22 val jau nakties mieguciu miegam![]()
na jei mums pasiseka tai 12uzmiegam,bandau anksciau migdyt,bet ji ragiukus parodo tada;/
Raffaeliuke parašė:
na jei mums pasiseka tai 12uzmiegam,bandau anksciau migdyt,bet ji ragiukus parodo tada;/
gal jus ir patys velai einat miegot? mes kanangi patys einam apie 22:30 miegot tai ir vaikas yprato
vita.luka parašė:
gal jus ir patys velai einat miegot? mes kanangi patys einam apie 22:30 miegot tai ir vaikas yprato
Na as eiciau ir 22 val pamiegot, tik kad va mano lialka be 24 val neuzmiega...
nidux parašė:
Na as eiciau ir 22 val pamiegot, tik kad va mano lialka be 24 val neuzmiega...
ojojoi... neisivaizduoju jei taip reiketu bludyti. maniskis pavalge katik, biski pazaide ir paguldziau i lovele. pagal garsa galiu sprsti, kad jau miega
vita.luka parašė:
ojojoi... neisivaizduoju jei taip reiketu bludyti. maniskis pavalge katik, biski pazaide ir paguldziau i lovele. pagal garsa galiu sprsti, kad jau miega![]()
na as miegot iskart kai tik mziuke numinga,o mb megsta panaktinet prie pc... seip diena ji pas mane daug miega,gal del to
bandom ivest rezima,bet sudetinga
Raffaeliuke parašė:
na as miegot iskart kai tik mziuke numinga,o mb megsta panaktinet prie pc... seip diena ji pas mane daug miega,gal del to![]()
bandom ivest rezima,bet sudetinga![]()
na musu 2 men irgi dar daug miegodavo. o po to buvo kaiop nukirtsa, po 1 val miega max. galvojau, kad vaikui kas negerai. dabar jau turim savo rezima. bandyk vakare ilgiau nemigdyti, ta prasme pabandyk vakarini miegojima praleisti, tada gerai primaitinti ir paguldyti.
vita.luka parašė:
na musu 2 men irgi dar daug miegodavo. o po to buvo kaiop nukirtsa, po 1 val miega max. galvojau, kad vaikui kas negerai. dabar jau turim savo rezima. bandyk vakare ilgiau nemigdyti, ta prasme pabandyk vakarini miegojima praleisti, tada gerai primaitinti ir paguldyti.
tai mes pabundaam apie 6-7ir nuo tada toks pasnaudimas po15min
tik iseinu is kambario ir vaikas gyvas vel
ciudna ji
Aurelij@ parašė:
Laba diena![]()
MAno teta turi šešis vaikus. Tai ji man iš patirties pasakė, kad visi jos vaikai be galo skirtingi. Ir, kad tas tarybinis "nenešiok, priprask" tik stereotipas. Viskas nuo vaiko temperamento ir charakterio priklauso: vienus vaikus nešiok, nenešiojęs jiems vis tiek smagiau su savo pirščiukais lovytėj žaist, o kiti nuo gimimo nuo rankų nenulipa, nors tu ką![]()
Ir aš pritariu nuomonei, kurią kažkuri mergaitė išsakė - kad nešiojami vaikeliai greičiau lavinasi, nes daugiau pamato, daugiau išgirsta, daugiau naujo išmoksta![]()
Kiekviena renkasi pagal save![]()
Labute
susimasciau, gal ir visai teisingai tavo teta sako
Bet zinot, toks ispudis susidare, kad tikriausiai jusu visu akimis as visiskai vaiko nenesioju
O jus visos vaiku is ranku nepaleidziat
Raffaeliuke parašė:
tai mes pabundaam apie 6-7ir nuo tada toks pasnaudimas po15mintik iseinu is kambario ir vaikas gyvas vel
ciudna ji
![]()
kiek tokiu pasnaudimu buna? Mums budavo, kad miega iki 6-7, tai budavo vienas 20-30min ir vienas 5min pasnaudimai
Siandien mums juodas nemiegadienis, vaikas iki siol miegoje buvo 2.5 val....Bet aciu D gana ramus buvo
Dabar ismaudem ir luzo vaikas, nors iki valgymo dar visa valanda. Uz 10min zadinsiu, kad pabudrautu dar ir tada 22.30 nakties miegelis
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai