Raffaeliuke parašė:
Sveikute mamukes :* na va ilindau ir as , vakar nesireiskiau nes buvau baisiai be nuotaikos..Grizo Mb ir sako yra blogu ziniu..Sakau tik nesakyk , kad is darbo ismete?sako ne , bet jis sestadieni buvo masinos ziureti , sutvarke dokumentus viska ,ir tie agenturcikai pasake , kad masina atvarys pirmadieni , nes kolkas depozito bankas nepatvirtina... na ka atejo pirmadienis tylu...antradienis sakau imk ir skambink jiems, na jis paskambino ir klausia atskaiciavo pinigus viska bet is jusu jokiu ziniu,o ta moteriske ir sako jusu paraiska atmete bankas ir jums negalime isduoti automobilio , tada Mb ir sako bet man pinigus nuskaiciavo , sako tai cia uz dokumentu tvarkima tas depozitas(mazdaug , kad pinigu neatgausim) na bet dar pareiske jog ketvirtadieni dirbs tas vyras kuris tvarke viska ir duos info detaliau...tai kaip pasake viska galvojau nusisausiu , nei pinigu nei masinos nei man lietuvos ;( Tai vakar meldziausi , kad tik bent pinigus grazintu,tada nieko nelaukciau ir sakyciausi biletus iskart ...Na o daugiau tai matau kalbat apie kontracepcija,as jau gruodzio men. susileidau i sikniuka,tai apsauga3men , jokiu pasaliniu poveikiu nejauciu , tik tiek , kad dar vis pateplioju,tai daktare sake gali taip buti kol organizmas priims tai. Bet manau Kovo men vel leisiuosi , nereik sukt galvos del nieko
![]()
o ka leidais?

Apie 600 lt. Nu niekad tokios nepirkciau,o jei netiks. Nu na...
200lt ar 600lt biski skiriasi