2013.02.20 21:19 (prieš 13 m.)
sveiki,turiu siokia tokia problema,gal kas susidurete ir turite patarimu ka daryti.zodziu taip,su draugu issinuomavom nama 2009,2011 metais as uzsipildziau kad gauciau working tax creditus,juos gavau ,gavau ir seis metais,bet as juos gavau kaip single,nes mes su draugu ne pora buvome. o tiesiog draugai,pradejome draugaut nuo 2012 sausio men.vasari pastojau,dabar jau turime mergyte,bet taxams buvau nepranesus kad jis mano partneris,ir dokumentus del pasalpu pildziau kaip single,zodziu dar nieko negaunu nes jie issiaiskino kad as ne single,o couple,ir dabar jiems turiu grazint pinigus kuriuos yra permokeje:)sutinku del sumos kuria permokejo siais metais,grazinsiu,bet kaip irodyt kad iki tu 2012 metu mes nebuvo pora,as snekejau tel,man sako kad pagal dokus as esu couple,nes parneris gyvena tame name,bilai eina abiems tuo adresu,sakiau kad mokam abu uz nama,nes taip visi moka,kas couple ar ne couple,tiesiog pigiau.sako duok i apeal,tai bandysiu duoti,surasysiu kaip kas yra,bet ar kas nors nuo to pasikeis?gal kas ka zinote??