AnzelikaJ parašė:
Diskusijos apie nieką![]()
Butu apie nieka, kogero butu tylu...
AnzelikaJ parašė:
Diskusijos apie nieką![]()
Butu apie nieka, kogero butu tylu...
naste100 parašė:
kaip bus taip bus nesiparinkim![]()
Tai vat as ir sakau kad bus kaip bus,o kaip bus paaiskes tik po svarstymo. O mes tai cia galim visko prispelioti
kad nors tu nesamoningu lubu nebutu.. tada dat galima butu gyvent is 70 ir 40 proc.. o dabar!!! absurdas. dirbu, moku didziausius mokescius, o lubos pasirodo kazkur 4300 mazdaug-ant popieriaus. tai jei mano alga 7500ant popieriaus. reisia man tas 70 procentu nuo lubu nesudarys net puse algos. pasakykit dar kasnors, kad tai yra sazininga!!!... neturiu zodziu
giedre1985 parašė:
kad nors tu nesamoningu lubu nebutu.. tada dat galima butu gyvent is 70 ir 40 proc.. o dabar!!! absurdas. dirbu, moku didziausius mokescius, o lubos pasirodo kazkur…
Pritariu...nors pacios atlyginimas tikrai ne arti dar prie lubu ..bet uz kitus tai tikrai galvoju nesazininga.....mokescius tai nuo viso atliginimo skaiciuoja..o kaip ismoket atgal tai maza to ne 100% ir dar lubos
kaip tik per žinias šiandien rodė kad bus klibinamas motinystės išmokų klausimas
o galima pasiimti trumpam darbe neapmokamas atostogas tarp dekretinių ir VPA išmokų? Nes dekreto pinigėliai sutvarkyti iki birželio 25d. tai tetrūkčiau tik kelių dienų iki liepos 1d. VPA išmokom naujom (jei tik atstatytų procentus)..
Eleeja parašė:
kaip tik per žinias šiandien rodė kad bus klibinamas motinystės išmokų klausimas![]()
Man tas pat pora savaiciu trugtu tai labai butu apmaudu,as klausiau sodroi tai sake kazkaip butu galima ptasyt kad sodra atidetu tom 2savaitem apskaiciavima ir iseit nuo liepos 1nzn tiksliai ar taip bus galima jei ka
neav parašė:
Man tas pat pora savaiciu trugtu tai labai butu apmaudu,as klausiau sodroi tai sake kazkaip butu galima ptasyt kad sodra atidetu tom 2savaitem apskaiciavima ir isei…
uo kaip fainai būtų, suprantu kad čia tik kas būtų jei būtų, bet jei yra bent kokia viltis iškart ir linksmiau
maziuke1988 parašė:
Sveikutes, gali kuri zinote ar butina dirbti iseinant i dekreta, norint gauti ismokas? Turint 12men darbo staza per 24 menesius.
Dekreto išmokas gauna tik dirbančios, o VPA pašalpai reikia stažo. Rodos taip yra, gal kas dar patikslins
maziuke1988 parašė:
Sveikutes, gali kuri zinote ar butina dirbti iseinant i dekreta, norint gauti ismokas? Turint 12men darbo staza per 24 menesius.
Nebent jus isejot is darbo arba jus atleido, kai buvot nescia, tada gausit ir mot.pasalpa, jeigu bus stazo iseinant i dekreta ir mot(tev) pasalpa.
13 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai