vaiduliukeP27 parašė:
Seimas pritare bet toliau pataisas svarstys Seimo komitetai, paprašyta Vyriausybės išvados.
Ačiū už info
vaiduliukeP27 parašė:
Seimas pritare bet toliau pataisas svarstys Seimo komitetai, paprašyta Vyriausybės išvados.
Ačiū už info
kalipso parašė:
turės priklausyti tik toms, kas pagimdys po įstatymo priėmimo![]()
Kol dar neprieme to istatymo tai ir neaisku kaip bus.O ir svarstymas ne del NGA (dekreto) ,o del VPA ismoku atstatymo,tai turetu priklausyti toms kurios i VPA iseis po liepos 1d.,o ne toms kurios pagimdys po liepos 1d.O kaip zinome i VPA iseinama kai baigiasi dekretas,mazdaug kai vaikeliui buna 2men.Bet pasikartosiu dar karta ,kad kol nepriimtas tas istatymas galime tik spelioti kaip bus
jolitti parašė:
Abejoju ar galima bus perrasyt ant vyro nebent jis nedirbs o sedes su vaiku
Vat apie sita ir as pagalvojau,kad jeigu jau atstatys tas ismokas tai manau antrais metais gaunant 85% dirbti greiciausiai jau nebegales.
zumbuke parašė:
Sekantis svarstymo posėdis mačiau protokole bus birželio gale, tada gal ir bus aiškiau![]()
Labai abejoju kad jej tik birzeli svarstys tai nuo liepos patvirtins nes gi turi pries puse metu minimum priimti.ar as klystu?
As irgi manau kad nebus galima dirbti antrais metais....tai bent jau man naudingiau taip kaip yra nes dirbt vistiek planuoju veliausiai po metu
jolitti parašė:
Labai abejoju kad jej tik birzeli svarstys tai nuo liepos patvirtins nes gi turi pries puse metu minimum priimti.ar as klystu?
Kad manau jog nera nustatyto termino kiek laiko pries isiteisejant turi buti priimtas istatymas.Projekte rasoma kad turetu isiteiseti nuo liepos 1d.,tai jei butu taip jog turi puse metu praeiti tai butu paeme svarstyti praeitu svarstymu.Dabar manau iki liepos 1d.turi arba priimti arba atmesti.Na nebedaug jau beliko,dar pora menesiuku ir bus viskas aisku
Per radiją kalbėjo, kad jei priims, kad antrais metais gauti 85% dirbti negalės.. bet kažką minėjo, kad leis rinktis ar dirbti ir 40% ar nedirbt ir 85%. Aš pati galvoju apie grįžimą į darbą kai vaikui bus metukai, tai man labiau dabartinė situacija tenkina. Bet realiai gaunasi tas pats.
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai