element parašė:
Abejoju ar kas nors sudarineja tokias statistikasir manau visiskai nepagrista mintis jusu, kad mergaites istvermingesnes
![]()
Moksliskai irodyta, kad "mergaitiska" sperma istvermingesne, IVF atveju tas negalioja.
element parašė:
Abejoju ar kas nors sudarineja tokias statistikasir manau visiskai nepagrista mintis jusu, kad mergaites istvermingesnes
![]()
Moksliskai irodyta, kad "mergaitiska" sperma istvermingesne, IVF atveju tas negalioja.
Aurora_G parašė:
Reiktų šaltinį cituoti, kur parašyta, kad ISTVERMINGESNES. Tiesiog is mano pazystama visos mergaitės su pagalbiniu.
A recent review of over 27,000 births after IVF with and without ICSI examined the percentage of boys and girls born from IVF, IVF with ICSI with ejaculated sperm, IVF with ICSI with testicular sperm. Here are the highlights of their findings:
IVF produces more boys than ICSI (53.1% boys )
ICSI with ejaculated sperm produces more girls (48.2% boys)
ICSI with testicular sperm produces more girls (47.7% boys)
Blastocysts are more likely to be boys than day 3 embryos (52.9% boys)
Gretute12 parašė:
Sveikutes. Kurios po ivf nustojo vartoti progesterona, ar vėliau sekėte jo kiekį. Man 14 sav nutraukiau, bet taip ir nepaklausiau kaip dėl jo toliau daryt ☺️ ar tie…
Nesidariau nė karto
Catallea parašė:
Nesidariau nė karto![]()
O jei jo trūktų vėliau? Negrėstu persileidimas? Ar čia iki 12 sav svarbu?
Gretute12 parašė:
O jei jo trūktų vėliau? Negrėstu persileidimas? Ar čia iki 12 sav svarbu?
Aš būčiau dariusi tik tuo atveju, jei būtų koks maudimas atsiradęs, ar tepliojimas. Nutraukimas buvo palaipsniui, jokio pasikeitimo nejaučiau visu mažinimo laikotarpiu, tai nemačiau tikslo laidyti pinigų. Jeigu žinot, kad nenusiraminsit nepasidariusi, tada aišku geriau išsitirti, nei jaudintis
Catallea parašė:
Aš būčiau dariusi tik tuo atveju, jei būtų koks maudimas atsiradęs, ar tepliojimas. Nutraukimas buvo palaipsniui, jokio pasikeitimo nejaučiau visu mažinimo laikotar…
Dėkui 😉 o sakykit, jei vartojote vaginaliai, ar baigėsi gausios išskyros?
Gretute12 parašė:
Dėkui 😉 o sakykit, jei vartojote vaginaliai, ar baigėsi gausios išskyros?
Aš beveik visada gerdavau, tai negaliu pasakyti.
Gretute12 parašė:
Sveikutes. Kurios po ivf nustojo vartoti progesterona, ar vėliau sekėte jo kiekį. Man 14 sav nutraukiau, bet taip ir nepaklausiau kaip dėl jo toliau daryt ☺️ ar tie…
Nuo 12 sav. placenta jo gamybą perima, todėl tokiu laiku pradedam nutraukinėt. Po IVF esam be geltonkūnio, kuris būtų PRG šaltinis, todėl vartojam papildomai, kol oradeda gaminti placenta.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai