paklydele parašė:
apatinis šio ryto
Tuscia
paklydele parašė:
apatinis šio ryto
Tuscia
Labas rytas, na ka pries kokias tris dienas dariausi clear blu elektrinini kuris rode not pregnant na atrodos ir su ta mintim susitaikiau jog nesigavos šį cikla niekas bet ka jug mano tas beprotiskas nekantrumas atrodos reikia darytis na ir ka visvien dantis sukandus istveriau dvi dienas ir vel rytas isauso ir vel as su savo testukais pasidariau first response ir one Stepo testuka ir matau as juose abejose iziurima vaiduokliuka ar matot jus ne del to jog pasigirt noriu ar dar kazka tiesiog ar as ne viena matau jau pagalbos is sono reikia ar tikrai tai gali buti, sis rytas iziebe mazyte vilti man 💓💞

Pimpackiukas parašė:
Labas rytas, na ka pries kokias tris dienas dariausi clear blu elektrinini kuris rode not pregnant na atrodos ir su ta mintim susitaikiau jog nesigavos šį cikla nie…
Kažkas tikrai kabina akį. Linkiu ryškėti ❤️
Pimpackiukas parašė:
Labas rytas, na ka pries kokias tris dienas dariausi clear blu elektrinini kuris rode not pregnant na atrodos ir su ta mintim susitaikiau jog nesigavos šį cikla nie…
Matosi
Pimpackiukas parašė:
Man tokie pasitvirtino tyliai sveikinu 🙂
rida55 parašė:
Man tokie pasitvirtino tyliai sveikinu 🙂
Aciu labai labai ryt meginsiu vel kartoti ziuresiu kaio bus 😊
Pimpackiukas parašė:
Tikrai matosi
jau dbr manau ir elektroninis parodytu nestuma. Man tie firs respon testai niekada nemete jokiu vaiduokliuku ar isdziuvimu.
Pimpackiukas parašė:
Elektroninis clear blue žiauriai nejautrus, dėl to ir nerodė 👍💙
Pimpackiukas parašė:
Aciu labai labai ryt meginsiu vel kartoti ziuresiu kaio bus 😊
As pasidariau electronini man rode not pregnant bet ant to su ruzavu kamzstuku rode maza vaiduokliuka ir tada po 2dienu vel electronini ir vuolia yra 🙂 tikrai manau kad keliausit i birzelinukus ❤❤❤👍
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai