Baby parašė:
Sveikos. Testas darytas pirmadienį
Ir testas darytas šiandien
Sveikinuuu!
Baby parašė:
Sveikinuuu!
_Ema parašė:
Sveikinuuu!
Tyliai tyliai dėkoju, nes netikiu
šiuo metu man ov turėtų būti, o čia va...
Baby parašė:
Tyliai tyliai dėkoju, nes netikiušiuo metu man ov turėtų būti, o čia va...
![]()
Ta prasme?
spumante parašė:
Ta prasme?
Pagal kalendorių ovuliacija turėtų būti. Bet mm buvo keistos todėl pasidariau du testus šioje savaitėje.
Baby parašė:
Pirmam juostelė kažkokia skersta, o antro pilka atrodo
ir per 4 dienas nė kiek neparyškėjo, sakyčiau, net pablanko, nu bet gal skirtingi jautrumai ir t.t.... be to, jei tik dabar ov turėtų būti...pasidaryk patikimesnį testą, arba hcg. Aš dar nesidžiaugčiau, tavo vietoj
SandraVilius parašė:
Pirmam juostelė kažkokia skersta, o antro pilka atrodoir per 4 dienas nė kiek neparyškėjo, sakyčiau, net pablanko, nu bet gal skirtingi jautrumai ir t.t....…
Aha, parodyciau kokias man bitute juosteles ismete, ryskios abi, net aklas butu mates. Bet fake buvo. Ir abu bitutes identiskai melavo. Susirgau kaip priklauso. Maniau susprogsiu is piktumo.
Erika P. parašė:
Aha, parodyciau kokias man bitute juosteles ismete, ryskios abi, net aklas butu mates. Bet fake buvo. Ir abu bitutes identiskai melavo. Susirgau kaip priklauso. Man…
Žiauru...
Labas rytas. Labai sudetinga sutuacija pas mus. Mab daryta lp. Uzkibe niekada neesame. Leliuko lauktume labiau uz viska. Vakar vakarop pasidariau testa, kur pamaciau vos vos akimi matoma vaiduoklį, kurio net telefono kamera nepagavo. O siandien ryte vel begau bandyt. Ikeliu jusu akims..vakar turejo prasideti mm, dar siandien ju nera

ailorac parašė:
Labas rytas. Labai sudetinga sutuacija pas mus. Mab daryta lp. Uzkibe niekada neesame. Leliuko lauktume labiau uz viska. Vakar vakarop pasidariau testa, kur pamacia…
Asmeniškai aš tik kontrolinę juostelę matau.
ailorac parašė:
Labas rytas. Labai sudetinga sutuacija pas mus. Mab daryta lp. Uzkibe niekada neesame. Leliuko lauktume labiau uz viska. Vakar vakarop pasidariau testa, kur pamacia…
Viskas ką matau, tai šlapimo subėgimą po stikleliu.
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai