Evelinuteee parašė:
Manau paprasčiau bus 😂😂
Žinokit pas Ayta akys geros mato visus vaiduoklius👌😅 kur aš teste nieko nemačiau jin jau matė 😏❤️
Evelinuteee parašė:
Manau paprasčiau bus 😂😂
Žinokit pas Ayta akys geros mato visus vaiduoklius👌😅 kur aš teste nieko nemačiau jin jau matė 😏❤️
Ne nu nelyginkim skirtingus testus
Nesąžiniga taip, juolab kaip rašė man merginos neturi jie ryškėti kasdien, juk HCG pradžioje auga mažais skaičiukais. Tai jei ten 15 ar 30 - pagal visus kanonus turi tarp šių skaičių praeit 48h maždaug, o testas rodys panašiai manau
Taip kad sukanus dantys ryt kartokit manau ir jei bent kiek šmeižuos penktadieni kartu su manimi kraują nuleist
Diamond2021 parašė:
Oi aciu🙈❤️Kaip tu? Kaip pilviuko gyventojas ar lb jau skriaudzia mamyte? 😉O jei rimtai, kaip jautiesi? 🥰
Ayta parašė:
Oi aciu🙈❤️Kaip tu? Kaip pilviuko gyventojas ar lb jau skriaudzia mamyte? 😉O jei rimtai, kaip jautiesi? 🥰
Pati pradžia buvo sunki, galvojau kad jau viskas net nu verkiau kad viskas, buvom su vyrų jau susitarę kad neplanuosim iki bent jau vasario, ir vat plaka širdelė atitinka dydį pagal mm, viskas kaip ir gerai tik progesteronas sunkiai kyla, vis bandom didinti dozę bet vat nenori jis man kilti 🤦♀️ tai jau trečia savaitė biuletenį sėdžiu 🙏 tikiuosi viskas bus gerai ❤️🌸 o kad kažkokių didelių nėštumo simptomų būtų tai nieko panašaus, jei ne kartais pamaudžiantis pilvas net nesijausčiau kad laukiuosi 😂
Diamond2021 parašė:
Pati pradžia buvo sunki, galvojau kad jau viskas net nu verkiau kad viskas, buvom su vyrų jau susitarę kad neplanuosim iki bent jau vasario, ir vat plaka širdelė at…
Vajej, pradzia nelabai dziaugsminga🥺Bet svarbu db viskas gerai, ilsekis ir buk nedarbingume kiek reikes, aukit ir stiprekit❤️🙏Linkiu, kad viskas butu gerai🥰❤️🙏
Diamond2021 parašė:
Nu aš paskui irgi kažkaip kažkiek mačiau 😂 su filtrais žaidžiau. 😂 bet matysim rytoj, ar bent kažkiek paryškės ar čia didelis noras 😂
Ayta parašė:
Vajej, pradzia nelabai dziaugsminga🥺Bet svarbu db viskas gerai, ilsekis ir buk nedarbingume kiek reikes, aukit ir stiprekit❤️🙏Linkiu, kad viskas butu gerai🥰❤️🙏…
Dėkui ❤️🌸
Evelinuteee parašė:
Nu aš paskui irgi kažkaip kažkiek mačiau 😂 su filtrais žaidžiau. 😂 bet matysim rytoj, ar bent kažkiek paryškės ar čia didelis noras 😂
Ayta mato Ayta žino 😂🌸 linkiu kad išryškėtų 🥰
Marijona1 parašė:
sveikos, aš šiandien irgi sugalvojau pasidaryti testą, tačiau vakare dariau, kadangi ovuliacijos testai rode teigiama, galvoju, o gal užkibo, ar matote ką nors?…
Matosi😊
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/nestumo-testo-vaiduokliai-4
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai