Lagrima parašė:
Labas, merginos! Jungiuosi prie jūsų. Su vyru planuojam lelių ir kaip ir kai kurios iš jūsų, nekantraudama darausi testą dar iki mmm. Šiandien ryto testas. 12dpo. V…
Nieko nesimato Lagrima, gal dar anksti.
Lagrima parašė:
Labas, merginos! Jungiuosi prie jūsų. Su vyru planuojam lelių ir kaip ir kai kurios iš jūsų, nekantraudama darausi testą dar iki mmm. Šiandien ryto testas. 12dpo. V…
Nieko nesimato Lagrima, gal dar anksti.
Lagrima parašė:
O as sakyciau, kad matosi.
Lagrima parašė:
Atrame matau..linkiu rysketi...
evellinkee parašė:
O as sakyciau, kad matosi.![]()
Nuotraukoj dar ne taip matosi, gyvai šiek tiek ryškiau matėsi. Na bent jau man taip atrodo
Nieko, pirkau du testus, ryt ryte pamėginsiu,gal kas ryškės
Lagrima parašė:
Jus mano drauge
, kartot teks ;)
Antrame šiek matosi
Aš irgi dariausi šiandien testuką, tai lyg miražą tokį brūkšniuką pamačiau, pasikviečiau vyrą sakau, ar man vaidenasi ar ir tu matai. Sakė, kad mato. Tai labai noriu, kad paryškėtų, nes vaikutį jau planuojam trečią mėnesį
Beje, merginos pas ką jūs pirma einate pas šeimos gydytoją ar pas ginekologą? Suku galvą pas ką čia užsirašyti jeigu ką. Atsiprašau visų temų neskaitau ir šios pilnai neperskaičiau, tik šiek tiek, kad sužinoti, ko galima tikėtis iš mano vaiduokliuko
evellinkee parašė:
O as sakyciau, kad matosi.![]()
Man ir matos kazkiek
palette parašė:
Sveikos.ar sitie testai palieka isdziuvimo zymes?
Laba,anksciau kai pirkau nebudavo,bet db antra partija yra,bet as jau pripratau,tai nekreipiu demesio
tomele parašė:
Laba,anksciau kai pirkau nebudavo,bet db antra partija yra,bet as jau pripratau,tai nekreipiu demesio![]()
Dekui,turesiu omenyje.
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai