anzeliux parašė:
Tai jai nescia teplioja rudai vadinas reik stebet jau save?gaila kad taip nutinka kai taip lauki
na kaip sake mano gine, kad bet koks tepliojimas ar kraujavimas be priezasties nebuna, reikia echoskopa darytis, kad stebetu....
anzeliux parašė:
Tai jai nescia teplioja rudai vadinas reik stebet jau save?gaila kad taip nutinka kai taip lauki
na kaip sake mano gine, kad bet koks tepliojimas ar kraujavimas be priezasties nebuna, reikia echoskopa darytis, kad stebetu....
glorija3 parašė:
Mane sunpirmu nestumu niekad netepliojo bet mano kaklelis db yra operuotas tai del jo neramu nes tepliojo kol zaizda traukes ar sugijo visiskai dar neaisku antrad eisiu tikrintis
@gnetuk parašė:
oj nzn,jau ir sumazejo tu isskyru,o pilva savaite maudzia,nu gal dar yra kazkokia viltis....idomu ar pries pat mm galima pastot?tarkim gali organizmas ruost…
esu kazkur skaicius kad taip pasitaiko
Eglė @---- parašė:
waje, net neįsivaizduoju, nes pirma karta girdziu. šiaip neščiai visi privalomi tyrimai nemokami
Man pasake kad taksoplazmoze mokamas,o kraujo tik nemokamas..
alfeja parašė:
Man pasake kad taksoplazmoze mokamas,o kraujo tik nemokamas..
toksoplazmoze mokama, as antradieni darysiu, bet ji nera privaloma neščiajai, todel ir mokama. kainuoja 30 lt. Mane siuncia genetike darytis juos, man dar darys tuos genetinius kraujo tyrimus, jie irgi mokami
@gnetuk parašė:
egle,o tau jau 35m.,kad tokius tyrimus darys?![]()
man 29, ir prieš metus turejau nesivystanti neštuma, ir pastojau vel tik po 10 ciklų. Šiaip esu pati medikė, dirbu operacineje anesteziste, ir dirbu su kenksmingomis anestezinemis medziagomis, todel ir siuncia mane tirtis. Genetiniai tyrimai man kaip darbuotojui nekainuos, tik toksoplazmoze ir citomegalo (cia kazkas del darbo). Tai 2dieni einu daryti skano kur raukšlytes ziuri kaklo ir kraujo priduoti del Dauno, edvartso ir dar kazkokio sindromo.
Eglė @---- parašė:
man 29, ir prieš metus turejau nesivystanti neštuma, ir pastojau vel tik po 10 ciklų. Šiaip esu pati medikė, dirbu operacineje anesteziste, ir dirbu su kenksmingomi…
o tie tyrimai del tu sindromu, dauno, edvartso tai krauja pajama? ar kazkokie kitokie?
nors man 26m ir gimineje niekada nebuvo jokiu tokiu ligu, bet vistiek noresiu issitirti kai busiu nescia, kad ramiai miegociau.... as sakiau visus visus kiek i manoma darysiuos tyrimu...
Colliukke parašė:
o tie tyrimai del tu sindromu, dauno, edvartso tai krauja pajama? ar kazkokie kitokie?
jo, ima iš venos krauja. Kainuoja apie kelis šimtus, bet ramybe kainuoja daugiau
Šiaip, jei gimineje nera apsigimimu tai rizika nedidele ir nelabai rekomenduos darytis, nebent pati noresi. geriau prieš neštuma išsitirti del visokiu brudu - toksoplazmozes, ziv, sifilio. ir planuojant gerti folio rugsti, jis atsaugo nuo apsigimimu
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai