zosiukas parašė:
Na 3men dar tikrai nedaug. Amzius jusu pats tas. Nera ko pergyventi. Pagal paskutinius tyrimus jusu tikimybe pastoti tokia pati kaip ir butu buvus 25metu. Tad nesin…
Dekoju uz palaikyma
zosiukas parašė:
Na 3men dar tikrai nedaug. Amzius jusu pats tas. Nera ko pergyventi. Pagal paskutinius tyrimus jusu tikimybe pastoti tokia pati kaip ir butu buvus 25metu. Tad nesin…
Dekoju uz palaikyma
zosiukas parašė:
Nesigincysiu. Kiekvienam savo. Labai nuo gyvenimo budo ir salygu priklauso. Kita 30mete, kuri sveikai matinasi, gyvena aktyvu gyvenimo buda, saugo savo sveikata yra…
pritariu
Del pozymiu tai mane miegas ziauriai kamuoja...griztu namo ir nuo kokiu 19.30val jau galeciau eit gult ir i darba keltis 06.15val kita ryta ir i darba atejus vistiek miego noriu,da taip nera buve...
taip pat jauciu,krutine skausminga tempima sone desiniajam ir kirksny,daznai skaudet galva eme ir toks jausmas,kad temperatura sukilo...ir pats nefainiausias pojutis, taip daug valgyt emiau,tai net vyras sako kur tau telpa
per tiek laiko kiek sergu mm,ne karti nera velavusios net prie didziausiu stresu,yra tik 3 dienom anksciausiai atejusios ir tai per pirma bandymu cikla. Tai laukiu sestadienio sio ir ziuresiu kas cia bus
linkiu visoms sekmes mergytes
Sveikutes, retai cia beuzeinu, mazai laisvo laiko turiu. Sveikinu visas apnestejusias
lengvo nesiojimo!
As vis stebiu savo cikla, man su tais OT, nebesuprantu ar man ta OV nevyksta ar kaip cia. Ivertinkit pirmoji foto sio ciklo, antroji foto praejusio ciklo ir ryskesniu juosteliu praejusi cikla nebuvo...

maziai2 parašė:
Ka studijuoji? Sekmes egzamine!![]()
Grįžau jau po dviejų egzų
pavargau labiau nuo vairavimo nei nuo egzų
sekėsi puikiai, vieno egzo pabaigoj dėstytoja leido 5min naudotis užrašais, o kitas egzas toks lengvas kad per 10min parašiau o paskui į lubas žiūrėjau
srudijuoju ikimokyklinį ugdymą
egliuks18 parašė:
Sveikutes, retai cia beuzeinu, mazai laisvo laiko turiu. Sveikinu visas apnestejusiaslengvo nesiojimo!
Antroj foto vidurinį laikyčiau teigiamą, bent jau pas mane tokio ryškumo - tai ryškiausi
vaidusia31 parašė:
Del pozymiu tai mane miegas ziauriai kamuoja...griztu namo ir nuo kokiu 19.30val jau galeciau eit gult ir i darba keltis 06.15val kita ryta ir i darba atejus vistie…
Oi kaip tikiuosi, kad savaitgalį iš tavęs sulauksim gerų žinių!!!!
merginos pasiskaiciavau dabar ar galiu si menesi bandyti dar ka nors nenorint skorpiono kudikelio ar ne ir va ka gavau.ar galima pasitiketi sita skaiciuokle??
MĖNUO 1:
1/06/11 - Pirmoji jūsų ciklo diena
1/21/11 - Truputį vaisinga
1/22/11 - Vaisinga
1/23/11 - LABAI vaisinga
1/24/11 - Laikas ovuliacijai
2/07/11 - Ciklo pabaiga
2/06/11 - Dabar praverstų nėštumo testas
2/10/11 - Nėra mėnesinių? Galbūt jūs nėščia!
10/21/11 - Jei taip, tai ši data yra apytikslė jūsų gimdymo data.
vaidusia31 parašė:
Nuo 15m kai pirma karta memem susirgau![]()
Tai dar gal geležį papildomai geri? mano draugė kelis ciklus turėjo tokius "kaip iš kibiro", bet paskutinį vos nenukraujavo (pasirodo mioma nemaža buvo, išoperavo dabar). Žinau, kad geležį jai gerti liepė. Kartais, kai gausus kraujavimas, gali būti mioma (aišku, nebūtinai). O gal tik šiaip tos mm skirtingos būna (pas vienas gausios, pas kitas visai ne)
SmaragdoZiedelis parašė:
Antroj foto vidurinį laikyčiau teigiamą, bent jau pas mane tokio ryškumo - tai ryškiausi![]()
As taip pat galvojau kad teigiamas, bet kitoje temoje merginos uzgarantavo, kad neigiamas
Ryskesnio net nebuvo. Na dabar paziurejau i siandienini OT vos vos ryskenis nei vakarykstis, tai tikiuosi dar paryskesiu.
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai