E.Va parašė:
Man iki menkiu likus 3-4 dienom, dar kuklesni, nei jusu rode. Kaip fainai, as ir tikiuosi panasu vaizda pamatyti si cikla 😊
Na tikiuosi pasitvirtins vaiduokliukas 🤭🥰🤞
E.Va parašė:
Man iki menkiu likus 3-4 dienom, dar kuklesni, nei jusu rode. Kaip fainai, as ir tikiuosi panasu vaizda pamatyti si cikla 😊
Na tikiuosi pasitvirtins vaiduokliukas 🤭🥰🤞
Jovita34 parašė:
Po 2 nesivystanciu. 2 nestumo metu buvo gertas prg (bet tik duphastonas, prg buvo apie 50 nmol), taip pat aspirinas ir net leidziamas zibor (afs nestumo metu netyre…
Susiraskit temą "viskas apie iui,ivf ir ovuliacijos stimuliaciją". Ten daug info rasit apie tyrimus
Jovita34 parašė:
Po 2 nesivystanciu. 2 nestumo metu buvo gertas prg (bet tik duphastonas, prg buvo apie 50 nmol), taip pat aspirinas ir net leidziamas zibor (afs nestumo metu netyre…
Mano analogiska situacija buvo, tik as po 4 nesekmiu. Manau, jums gepretixas pades, tik ji kaip zvakutes dekites, geresnis poveikis. As vartojau gepretix ir aspirina, tai ju pagalba db sunu turiu. Siuo metu antra bandom pagauti. Laikausi tos pacios programos, kaip su pirmu.
Žalčio Žmona parašė:
Laba diena. Iskilo klausimas. Vasario 11 diena gautas siuntimas i Santariskes gimdyti dvynukus. dabar 37 savaite. kaip su seimyninem palatom? ar galima uzsisakyti i…
Į bendrą eilę
Avietė24 parašė:
Ar galiu tyliai dziaugtis?? 😇🤞
na tikrai matos
E.Va parašė:
Kurios nelaukiat menkiu vasario 20 d?
aš nelaukiu jų 02.18
Lauryciukas parašė:
na tikrai matos![]()
Aciu, vadinasi matau ne viena as 😂
Kategoriška parašė:
Sveikos. Man savaitė iki mm. O antra diena užeina karščio bangos, kurios būdavo 2-3 dienas prieš mm. Ir pilvą pamaudžia. Kada Nt jau galėtų ką nors rodyt ?'taip nie…
Duokit vaiduokli 🤗
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai