pupa19 parašė:
Truputi nesirodziau cia. Bet gal kas prisimins manepalieku grupe musu sia nuostabia ir tikiuosi geriausio!!❤ visuose buvo vaiduokliukas. Paskutini dariau sendie…
Sveikinu!!!
pupa19 parašė:
Truputi nesirodziau cia. Bet gal kas prisimins manepalieku grupe musu sia nuostabia ir tikiuosi geriausio!!❤ visuose buvo vaiduokliukas. Paskutini dariau sendie…
Sveikinu!!!
Mamka1 parašė:
Mmm,tada tokiu atveju niekas nebutu ir padeje...bet reiktu pasirodyt daktaram profilaktiskai,kad patikrintu ar svariai viskas issivale
cia niekas ir nedaro nk iki 12sav
Sian
Ji sake ateiti kovo menesi tai butu uz 3sav kazkur, pagal skaiciavima TD iseina kad 5sav man, o gine sako kad negali but tiek. Negalejau iskenteti nuejau pasidariau HCG ryt atsakymai. Ka manot
Eglainis parašė:
Sian siandienos testas darytas diena, ejau pas gine sake dar netikrins, vakar visa diena pravemiau, sleikstulys kylo, bet gine mane nustebino nezinau kaip jos skai…
Nustokit pasitikėti taip aklai TD skaičiuoklėm 🙈 Jeigu ginė sako, reiškiasi žino 🙈
B3auty parašė:
Nustokit pasitikėti taip aklai TD skaičiuoklėm 🙈 Jeigu ginė sako, reiškiasi žino 🙈
Nu kad pas mus daktares jau pencininkes 😅
Eglainis parašė:
Nu kad pas mus daktares jau pencininkes 😅
Tada laikas keisti. Nors manau amžius irgi nieko daug nesako.
Gal kuri žinot ką reiškia, kai gimdos sienelė korėta? Echoskopo metu tik tiek pasakė, o kai paklausiau čia gerai ar blogai, atsakė, kad tai gydytojos darbas paaiškinti. Gal kuri buvot su tuo susidūrusi ir galit plačiau papasakoti man? Nes internete įvedus tai oho kiek visko išmeta, o tikslaus nieko.
Eglainis parašė:
Sian siandienos testas darytas diena, ejau pas gine sake dar netikrins, vakar visa diena pravemiau, sleikstulys kylo, bet gine mane nustebino nezinau kaip jos skai…
mano pirmas nestumas pagal skaiciuokles velavo o pagal daktares skaiciavima buvo didesnis ☺ aisku kad daktare buvo teisi nes paskui pagal eho viskas atitiko pagal ja,o skaiciuokles ir toliau klydo. kaip ir su ov skaiciuoklem visos man rode skirtingai kiek buvau parsisiuntus tai is visu viena atitiko kuri ir suimtomais sutapo bus matyt kita men kiek tikslu tai 😀😀 pasikliaukit gyd o per eho viska patvirtins ☺
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai