Evighet parašė:
Aš paskambinau ir pasakiau 😂 pasveikinau prisidirbus ir vėl 😂🤣🙊 banalybių banalybė 😂
Nu visai, tikrai 🤣🤣🤣
Evighet parašė:
Aš paskambinau ir pasakiau 😂 pasveikinau prisidirbus ir vėl 😂🤣🙊 banalybių banalybė 😂
Nu visai, tikrai 🤣🤣🤣
Nona parašė:
Kokios bedos dazniausiai vyrams su skydliauke buna? Tokios pat,kaip moterims? Siaip klausiu,tiesiog idomumaniske endo irgi sake kita vizita vyra atsitempt,tai i…
Tokios pat kaip moterims, gali iseiti hormonai is rikiuotes, o tai itakoja spermos gamyba
LeSnaige parašė:
As ir net nerasiau, kad jusu vyras bukis, kaip jus pati paraset. As aplamai parasiau, kad ne visi vyrai supranta. Tai kam jus kimbat ir vel darot kipisa cia? Cia j…
Labas rytas. O aš sakau, kad vyrai kurie planuoja vaikus ir nežino kaip atrodo nėštumo testas yra bukiai. Ir pasidalinau savo nuomone apie pranešimą. Be nervukų ir taktikos snaige
Svajukė 171 parašė:
Laba ryta...na pas mane neuzkibo..dar turejau vilciu kad testas galkoks brokuotas..bet ir siand neigiamas.. nu lyg seseli galima labai menkuti iziureti... bet akiva…
Gaila..
Svajukė 171 parašė:
Laba ryta...na pas mane neuzkibo..dar turejau vilciu kad testas galkoks brokuotas..bet ir siand neigiamas.. nu lyg seseli galima labai menkuti iziureti... bet akiva…
Labas rytas, tie virsutiniai lyg ir vaiduokliauja.. o mane syryt kazko pykina, toks sleikstulys kyla, vakar ryte irgi biski toks buvo sleikstulys bet siandien ilgiau tesiasi ... bet dabar man vaisingos dienos. Ar gali buti cia man pries ivyksiancia OV?
Svajukė 171 parašė:
Tikrai pas jus pirmi 2 vaiduokliauja
Svajukė 171 parašė:
Isblanko testai, kibo bet nepavyko,gaila
beata25 parašė:
Labas rytas, mano siandieninis jau ryskesnis nei vakar.![]()
![]()
Kada daretes pirma? Kiek dienu pries mm ar dpo?
18 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai