Anele_ parašė:
Sveikos ;) dabar 14 CD. OV turėtų būti kitą savaitgalį.bet OV testas sakyčiau rodo,kad šian man OVar panašu?
Na testinė tai tikrai jau rodytų, kad ov bus
. Tik kontrolinė keistai šviesi
Anele_ parašė:
Sveikos ;) dabar 14 CD. OV turėtų būti kitą savaitgalį.bet OV testas sakyčiau rodo,kad šian man OVar panašu?
Na testinė tai tikrai jau rodytų, kad ov bus
. Tik kontrolinė keistai šviesi
Gossip girl parašė:
Cia itariu visos svajojam 😃 As jau sugalvojau kaip vyrui pranesciau🤣 Uzsakiau toki boduka maza, kur parasyta labas tetit girdejau is mamos kad esi nuostabus ir t.t …
Aš irgi jau svarstau kaip pranešti nustebinant, nors vyras sakė, kad nereikia jam netikėtumų, nori, kad tiesiog pasakyčiau iškart padarius testą arba pats man pasakytų pirmiau pažiūrėjęs. 😄 Pirmą kartą, tai nuėjom prie tvenkinuko, sode ten dažnai būdavom, nes ramu labai, įteikiau dėžutę, atidarius-atvirutė ,,The only thing better than having as my husband is my children having you for a dad. " Ir tada po apačia kojinytės su testuku. 😅 Apsiašarojo ir kilnot mane pradėjo iš džiaugsmo 😄 Mane taip pat domina sužinoti, pirmą neštumą pataikiau iš 3 karto, nors pirmus du kartus tikrai žinojau kada mano ovuliacija, nes labai tikslus mano ciklas buvo ir dar pagal gleives žiūrėjau. Vat ir įdomu kodėl tada nepasiteisino, nors darėm ir prieš O ir per O, grynai vaisingom dienom 🤷🏻♀️
gvyn.eira parašė:
Merginos,labas! 😊 Pradejome planuoti vaikiuka irgi. Dar tik 3men, paliekam dar viska savieigai, bet vis tiek. Menesinem turejau susirgt 11d.,taigi veluoja. Visad pr…
Man turetu buti 23-24,jau rašiau forume anksčiau kad keisti pojuciai po sitos OV,krutines neskauda(ko niekas nebuvo) tik matau ryškias kraujagydles,padidejusi,baisus pilvo putimas,ir pilvas kietas,ispusta,kartais pamaudena..tai vat ir idomu kaip cia bus.Nesitestuosiu iki menesiniu dienos
Stebuklinga parašė:
Radau, kad pastoti yra apie 30 proc., jeigu pataikai per arba prieš pat ovuliaciją, o 75 proc. porų pastoja per 6 mėn. 🤷🏻♀️ Tikėjaus aukštesnių procentų iš tikrųjų…
ir cia procentai visiskai sveikom porom
neturint jokiu ligu ir pan problemu..
charlee23 parašė:
ir cia procentai visiskai sveikom poromneturint jokiu ligu ir pan problemu..
Tiesa.
Anele_ parašė:
Ov nebutibai viduri ciklo turi ivykt
Stebuklinga parašė:
Radau, kad pastoti yra apie 30 proc., jeigu pataikai per arba prieš pat ovuliaciją, o 75 proc. porų pastoja per 6 mėn. 🤷🏻♀️ Tikėjaus aukštesnių procentų iš tikrųjų…
Ziuresim ar papuoliau i 75% 🙈😃
Stebuklinga parašė:
Kas nelauks menesiniu gruodzio 10? 😄
As nelaukiu gruodzio 8 d.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai