Laukianti.. parašė:
Pritariu. 🎈 man ot rode ryskius du po mm 4 dienos 😊
O kokio ilgio jusu ciklas?
Laukianti.. parašė:
Pritariu. 🎈 man ot rode ryskius du po mm 4 dienos 😊
O kokio ilgio jusu ciklas?
SSmileSS parašė:
Kiek kartu siuos testus galima naudoti pakartotinai??
Hmm🤔 o galima kelis kart naudot? Einu info paskaityt 😀
SSmileSS parašė:
Kiek kartu siuos testus galima naudoti pakartotinai??
Sandriukas88 parašė:
Va pažiūrėjau 😀
Vienkartiniai sie testai
Kornel parašė:
Norejau pasiteirauti gal kuri nors zino ar galima nakvisu alieju vartoti kartu su agnucaston tabletemis( vitex zole ieina 4 mg). ? Ar geriau kazka viena? Bandziau i…
Galima tikrai tik darykit kokia valandos skirtuma pries geriant kitus.
Pasakysiu is patirties, kadangi zymiuosi uzrasu knygutej. Mano ciklas buvo 23d.8d kraujuoji, sestoj dienoj po mm pastojau ir net jutau, kaip skaudziai po 4dienu isitvirtino. Ne viskas vyksta pagal knygas. Kiekvienos moters organizmas savitas
Kornel parašė:
Norejau pasiteirauti gal kuri nors zino ar galima nakvisu alieju vartoti kartu su agnucaston tabletemis( vitex zole ieina 4 mg). ? Ar geriau kazka viena? Bandziau i…
Galima tikrai tik darykit kokia valandos skirtuma pries geriant kitus.
Pasakysiu is patirties, kadangi zymiuosi uzrasu knygutej. Mano ciklas buvo 23d.8d kraujuoji, sestoj dienoj po mm pastojau ir net jutau, kaip skaudziai po 4dienu isitvirtino. Ne viskas vyksta pagal knygas. Kiekvienos moters organizmas savitas
rihana parašė:
Turi būti 14d po ov..kitaip yra nepakankana liuteininė fazė. Reikia tvarkyt..
RedN parašė:
mažiau nei 10dienų tai blogai,nebūtinai turi būti 14po OV![]()
Jei nesiseka ilgai pastoti, tas 10d gali turėti reikšmės;) jei sekasi, tai kitos pastoja išvis mistiškai..nuo paklodžių..tai ta fazė matyt irgi neturi reikšmės😂
gvyn.eira parašė:
Merginos,labas! 😊 Pradejome planuoti vaikiuka irgi. Dar tik 3men, paliekam dar viska savieigai, bet vis tiek. Menesinem turejau susirgt 11d.,taigi veluoja. Visad pr…
Tai gali būti, jei mm vėluoja 💁♀️ Mes jum nepasakysim, ne ekstrasensės 🤣
Stebuklinga parašė:
Kas nelauks menesiniu gruodzio 10? 😄
Aš aš!!! 🙊 Nelauksim kartu? 😄🎈
Luna13 parašė:
As nelauksiu gruodzio 10-11!!! 😀 kol kas dar "išlydinėju" paskutines mm ir kibsim į darbus greitu metu, ech kaip norėčiau kad pagaliau užkibtų 🍾
Kaip būtų fainai,kad per šventes jau tyliai džiaugtumėmės stebukliukais! 😍
Stebuklinga parašė:
Lauksim kartu!😀🙏🏻 As taip prisisvajojus, kad net ziurineju Kalediniu zaisliuku idejas su pranesimu seimos nariams, butu nerealu Kaledoms tokia dovane!😃
O aš šį kartą tylėsiu tol, kol nepradės matytis😌
Sandriukas88 parašė:
SveikutesBandau labai stipriai neisisvaigsti nes man dar 3d iki mm. Dbr 11dpo. Visa ciklą nieko neskaičiavau nieko nesizymejau, pasiklioviau kūno sign…
Jeeetiau 😍😍😍 Kruopiukas 😍 Sveikinu!!! ❤️❤️❤️