jauti parašė:
Maniškis siaubingai jautrus garsams, o termometras cypsi pamatavęs, tiek užtenkabet gaus priprasti :))
Sėkmės ir jums
jauti parašė:
Maniškis siaubingai jautrus garsams, o termometras cypsi pamatavęs, tiek užtenkabet gaus priprasti :))
Sėkmės ir jums
Daphne parašė:
Geriau matuoti makštyje, ir tikslu ir garso tokio nėra. Iš po anklodės dar pačiai reikia klausyti, kad išgirsti.
Idėja! Pabandysiu, ačiū
Kornel parašė:
Jooo su tom zolelem, tai reikia zinot kas ir kaip. As jauciu prisizaidziau si cikla. Pageriau kelias dienas medetku ir salavijo ne is kart po menesiniu, o po ju kaz…
Tiesiog gerkit nakvisas iki ov
Šalavijus iki ov.
Agnus castus(vitex) po ovuliacijos.
Ir geriausia po 1 zolele, nemiksuokit.
Bet jusu atveju manau ovuliacija dar ivyks, viskas bus gerai.
Krasula parašė:
Tiesiog gerkit nakvisas iki ov
Šalavijus iki ov.
Agnucaston info lapelyje rasoma
- jeigu esate nėščia nevartoti arba nutraukti jo vartojimą, nes nėra pakankamai duomenų apie jo poveikį nėštumo metu;
jub3 parašė:
Kazin ar visada taip dvi ovuliacijos vyksta? Jei gersit prg pries OV, uzslopinsit ja
Man sita nesamone prasidejo nuo rugsejo, kai pradejau nakvisas gerti po 3tabletes iki O, rugseji ir lapkriti pamaciau mazus vaiduoklius, bet mmm veluojant susirgdavau, bet baisiai sirgau, per diena sunaudodavau tamponu visa pakeli naktiniu🤦 paskui issityriau prg ir jis gan zemas, tai va gal tiek ir tetruksta man🤷 istikro pavargau jau, kita cikla jokiu nakvisu negersiu, tik vitaminus planuojancioms
..Serena.. parašė:
Sunkiai pagaunanciom O su OT, siulyciau pabandyti david firmos 10miu, stai taip atrode mano daryti sitie testukai, man per jautrus jie pasirode
David 20 miu labai puikiai gaudo OV. Naudojau prieš gerus 3 metus, naudojau ir rudens pradžioje.
jauti parašė:
Sveikos, merginos. Jungiuosi prie jūsų (jau beveik :)).
Neseniai nusprendėme, kad norime vaiko, prieš savaitę nutraukiau gerti kontracepti…
Su pks jums reiktų nelaukti ir iš karto bandyti. Šiuolaikinės kt neturi jšsivalyti, nes gaunama maža dozė. Po to vėl atsinaujins viskas kaip prieš kt.
jauti parašė:
Idėja! Pabandysiu, ačiū![]()
Palaukit 7 minutes ir tiek, nereiks klausyti
Fausta7 parašė:
Agnucaston info lapelyje rasoma
- jeigu esate nėščia nevartoti arba nutraukti jo vartojimą, nes nėra pakankamai du…
O kaip jūs jį geriat tada?
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai