2024.01.15 21:53 (prieš 2 m.)
Mėlyna saulė parašė:
Treciadieni keliausiu pas gine, ziuresi ka ji man pasakys. Manau kad garantuotai prigesterona reikes vartoti, del buvusio nesivystancio, bet pasitarsiu. O kaip jūs…
Aš irgi turėjau vasarą nesivystantį, gal irgi reikėtų pavartoti, tai va nežinau įdomu būtų pažiūrėti, ai jis labai neapsikrauna labiau aš čia viską seku, jis tik paklausia kada ta ov, kada džigi džigi😀😀 nėra, kad jaustusti spaudžiamas, dar nepavargom nuo planavimo, kadangi dar tik antras mėnuo po pertraukos, labai normaliai reaguoja, kad yra tam tikros dienos kai didžiausia tikimybė pastoti. Liūdi truputį kai nepavyksta, bet dėl to, kad jau buvo pavykę iš pirmo karto be jokių ov sekimo ir jis nesupranta kodėl vėl dabar nepavyksta taip😀 šiandien irgi sako tai gal reikia ryte ir vakare gal tas kiaušinėlis pas tave atsidarys greitai, bus per mažai spermių...😀😀😀 tai kartais net juokas ima iš jo, na jis labai nori jau irgi, tai tikrai daro viską, kad padėt🙏
Aišku būna, kad jau tą 3/4tą dieną nelabai jau ir norisi, bet vardan tikslo stengiames vienas kitam viską palengvinti, o pas Jus kaip?