pupsika parašė:
Mes irgi turim du. Katė iš lauko paimta, o katinas iš prieglaudos 😊 tai vat katinas į viską taip reaguoja. Su dukra būdavo ant pilvo, o kai gimė tai vienoje lovytėj…
Kad tik taip ir būtų🥰
pupsika parašė:
Mes irgi turim du. Katė iš lauko paimta, o katinas iš prieglaudos 😊 tai vat katinas į viską taip reaguoja. Su dukra būdavo ant pilvo, o kai gimė tai vienoje lovytėj…
Kad tik taip ir būtų🥰
Mergarita parašė:
Nu bandysiu stebėti ir aš, pirmą kartą darau juos, tai įdomu kada čia tas pikas. Bet aš kažkodėl esu užsiciklinus kad man nevyksta normaliai ov.. nebepastebiu išsky…
Linkiu, kad pasisektų sugaudyt ov 🤞🙂
Gab342 parašė:
Labas, merginos![]()
Šiandien 15 cd. Nepastebėjau kiaušinio baltymo išskyrų šį ciklą 🥲 Tai domina ar yr…
jusu testas jau rodo pika , ir tai tikrai ne gan ryskus o tikrai ryskus jau.
Mergarita parašė:
Nu bandysiu stebėti ir aš, pirmą kartą darau juos, tai įdomu kada čia tas pikas. Bet aš kažkodėl esu užsiciklinus kad man nevyksta normaliai ov.. nebepastebiu išsky…
Testai deja neparodo ar OV pilnaverte tokiu atveju gerai pas gine pasirodyti butu 1-2 dienos pries mm arba prg tyrimas
Onelove1 parašė:
Kuriuo metu hcg buvo 113??
Tikrai taip! As turejau persileidima Liepos menesi. Rugpjuti sulaukiau pirmuju mm po kuriu daktare sake galim vel planuoti, taciau nei as nei vyras nenorejom skubet, galvojom palauksim dar pora menesiu, nu ir ka uzkibo neplanuojant, nesidarant jokiu ov testu ir net nesekant vaisingu dienu 😄
Zinoma kol kas dziaugiames labai atsargiai, bet tikimes geriausio ❤️
Sveikos mergaites! As čia jau i 3 grupe ateinu
linkiu visoms sveikatos, sėkmės! Reiketu gal kažkokio paaiškinimo man. Gal kas susidūrė su šituo. Gal čia tiesiog stresuoja organizmas pas mane visgi.
Turejau birželio mėnesį ektopini nėštumą, operavo. Vėliau mm idomus buvo liepos 26d/rugpjucio 23d/rugsejo 21d. Spalio 3d parodė OV testas ryškiai II, tai manome Spalio 4d įvyko ovuliacija. Darėme ND. Jau po pora dienų pradėjo mausti nestipriai pilvą, speneliai pasidarė nelabai, bet jautrus nuo puses savaites po OV ir iki siol. Pradėjo truputėlį pykinti nuo vakar (šiuo metu nieko), temp vid 37 (36,9/37,1/37,2) apie 6d (ne rytiniai, vakariniai), na jau galima pasakyti 7d, neseniai pamatavau 37,2, nuovargis yra kažkoks. Bet nezinau kur čia šuo pakastas, testai nieko nerodo, MM manau turėtų būti rytoj/poryt... bet irgi nezinau ar taip net, nes mm irgi žaidžia žaidimą su manimi..
Antra men seku ov, preita cikla ov pagavau 18cd, tiketina ivyko 19d. Si cikla jau 14cd pikas, pirma menesi isnaudojau virs 40 ov testu, dabar galvojau kadangi velyva visai ta mano ov, tikrai nebegadinsiu tiek daug, pirmas testas rytinis antras dabar . Gerai, kad vakar vyras prilauze, nes visai nebuvo upo
dar siandien ir ryt reiketu pasidarbuot

Fubee parašė:
Tikrai taip! As turejau persileidima Liepos menesi. Rugpjuti sulaukiau pirmuju mm po kuriu daktare sake galim vel planuoti, taciau nei as nei vyras nenorejom skubet…
Labai sveikinu 🥰 oi aš irgi jokių ov testų nesidarysiu, sakėm tiesiog pasimėgausim, kad galim nesisaugoti
po pirmo vaiko tai tikrai planavom intensyviai, visas vaisingas dienas "atidirbdavom", nes norėjom kuo mažesnio skirtumo tarp vaikų... o dabar, tai ar taip, ar taip didelis bus
tai sakėm tikrai nedarysim, kad daryt, nes šnd vaisingiausia diena
darysim kai norėsis
Fubee parašė:
Tikrai taip! As turejau persileidima Liepos menesi. Rugpjuti sulaukiau pirmuju mm po kuriu daktare sake galim vel planuoti, taciau nei as nei vyras nenorejom skubet…
Kai mažiausiai tikiesi , planuoji ir opaaaa! Atsipalaidavot ir dovanėlė. Nerealu!🧸🌸🩷 sveikinu!
Klausimėlis apie folio rūgštį. Geriu dabar 400 stiprumo. Kažkur skaičiau čia forume, kad geriau folatas, o ne folio rūgštis. Nusipirkau jo. Bet žiūriu, kad netyčia ne 400, o 800 stiprumo paėmiau. Čia kažin ne per daug? Nes skaitau, kad per didelė dozė irgi negerai🤔🤔🤔 jei ką suvartosiu po puse tabletės
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai