s890507s parašė:
Tai is solidarumo ir raudonu veleveliu nereiketu metyti![]()
Aš ir nemėtau🫣 taip esu stačiokė,bet viska kaip pastebėjote ir išsakau,kam man kaip darželinukei tas vėliavas mėtyt?🤣🤣
s890507s parašė:
Tai is solidarumo ir raudonu veleveliu nereiketu metyti![]()
Aš ir nemėtau🫣 taip esu stačiokė,bet viska kaip pastebėjote ir išsakau,kam man kaip darželinukei tas vėliavas mėtyt?🤣🤣
s890507s parašė:
o kuom blogai kad ji cia parase? gal ji tik planuoja ir is anksto domisi genetiniais tyrimai, o net jei ir laukiasi tai cia gal daugiau moteru kluriuos juos jau yra…
Taip, aš nesilaukiu, planuoju, turėjau nesėkmingų patirčių, bet matau apmėto iškart akmenimis.. Uh, na supratau, moterys :)))
Nes jei nepavyks tai teks verti genetikų duris todėl ir klausiu. O tai čia nėra planavimas???
Galatėja parašė:
Nelaukiu 11![]()
Nebedaug liko iki 11🥳
Pirmas mėnuo kaip pabandėme,tai bus matyt, kas čia gausis 😄 Neperku testų,save vis nukalbinu, kad geriau palaukti mm dienų. Nors jau savaitę temp laikosi nuo 36,9 iki 37,2 bet ji pakilusi gali būti ir iki mm. Tik, kad žarnynas toks keistas, pučia rodos pilvą, ir patampo vis papilvę. Bet stengiuos negalvoti, ateinu vis paskaityti, kam kas įvyko 😊
Galatėja parašė:
Nelaukiu 11![]()
Testuositės 11 dieną? Ar ankščiau 😆
Mergarita parašė:
Testuositės 11 dieną? Ar ankščiau 😆
Siandien kaip beprote viena pagadinau, nezinau ka as ten tikejausi pamatyt🤔
Mergarita parašė:
Pirmas mėnuo kaip pabandėme,tai bus matyt, kas čia gausis 😄 Neperku testų,save vis nukalbinu, kad geriau palaukti mm dienų. Nors jau savaitę temp laikosi nuo 36,9 i…
Pas mane visiski PMS simptomai nuolatinis pilvo maudimas ir nugara maudzia, karstis labai musa panasu sulauksiu nelabuju anksciau🤔
Galatėja parašė:
Siandien kaip beprote viena pagadinau, nezinau ka as ten tikejausi pamatyt🤔![]()
Gundžiausi ir aš šiandien nusipirkti, ryt pagadinti, bet ai galvoju tiekto 😄
Svajotoja44 parašė:
Sveiki,tik primenu,čia planuojančių grupė👌
Genetikai yra planavimo dalis! Ypač, kai yra daugiau nei vienas persileidimas!
Mergarita parašė:
Gundžiausi ir aš šiandien nusipirkti, ryt pagadinti, bet ai galvoju tiekto 😄
Geriau ju neturet, nes kai turi nagai niezti🤣
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai