Pelėdžiukė85 parašė:
Kazkokia plona juostele tikrai matos 😁🤞🤞
Man ir 9DPO, bet sakiau, gal palauksiu pirmadienio
Nu kažkokia tokia neaiški 😃 galvoju gal irgi ar ryt kartot, ar pirmadienio laukt
Pelėdžiukė85 parašė:
Kazkokia plona juostele tikrai matos 😁🤞🤞
Man ir 9DPO, bet sakiau, gal palauksiu pirmadienio
Nu kažkokia tokia neaiški 😃 galvoju gal irgi ar ryt kartot, ar pirmadienio laukt
Labas rytas, kiek daug prirasete, man mm uz 2d. Testu neturiu bet ir nesijauciu kazkaip kitaip, laukiu mm, itariu kad veluos mm, nes po biocheminio nezinau nei kas nei kaip, tai tiesiog laukiu kol prasides. Dar nei tepliojimo nera kad mm ateis, pries kelias dienas buna patepliojimas, bet nera krutine nera ten labai skaudi ( kaip budavo anksciau pries mm) jauciu del CB vartojimo kaip ir sake kitos meerginos☺️
Happy_days parašė:
Labas rytas, kiek daug prirasete, man mm uz 2d. Testu neturiu bet ir nesijauciu kazkaip kitaip, laukiu mm, itariu kad veluos mm, nes po biocheminio nezinau nei kas…
Jo tas CB kazkaip viska labai pakoreguoja
Nepasiduodanti parašė:
Jo, CB pakoreguoja tuos reukalus. Pamenu kai gėriau,sutvarkė viską. O dabar po nemažos pertraukos va kitus papuldus geriu tai irgi va stebuklus daro. Tai dabar ste…
Įdomu kokius stebuklus mano nauji padarys 😀😀
Lainė123 parašė:
Nueikit, man bent jau atsakė į daug klausimų, aš kaip ir nurašius šį ciklą, nors sako ginė, kad gali būt ir pavykę, nes teoriškai nėra daug faktorių, kad nepavyko,…
Joo reiks registruotis. Susirgau🫠🫠 ciklas tik 20 dienu truko kas.nebudinga😣 kažkas gal blogai nes daugiau mažiau apie 25 d ciklas būdavo
zodziu sugadino nuotaika
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai