Sandromeda parašė:
Dariausi šį, vadinasi nemelavo![]()
Aš su šituo visus pastojimus pagaudavau tik dabar vyras kitokį nupirkęs buvo 😂 man jis niekada nerodė kad yra jei nebuvo
Sandromeda parašė:
Aš su šituo visus pastojimus pagaudavau tik dabar vyras kitokį nupirkęs buvo 😂 man jis niekada nerodė kad yra jei nebuvo
Rožynė parašė:
Net jei testas nepatikimas teb ryskiai matosi jog teigiamas o ne isdziuvimas .
Ne apie išdžiuvimus kalbu, jie pagarsėję kaip rodantys klaidinantį teigiamą rezultatą, ne išdžiuvimus.
Sandromeda parašė:
Tikrai Jūs išskirtinis atvejis 🤭🫣 Betkokiu atveju, sveikinimai 🥳🥳🥳 Man tas testas yra rodęs klaidingą teigiamą, bet gerai sako moterys, kai yra, tai yra jau visur 🤣
GGandriukė parašė:
Tikrai Jūs išskirtinis atvejis 🤭🫣 Betkokiu atveju, sveikinimai 🥳🥳🥳 Man tas testas yra rodęs klaidingą teigiamą, bet gerai sako moterys, kai yra, tai yra jau visur 🤣…
Ačiū, ryte dar tikrai blankus, o va vakare foto iškart net neišlaukus reikiamo laiko, vadinasi viskas liux. Dabar beliks laukti vizito pas ginekologę
Giedrė. parašė:
Kad maudžia - normalu. Jeigu duria aštriai - gali būti blogai.
28-29 d. Galvoju gal ryt pabandyti..
RauDonoji parašė:
Manau ektopiniam nebūdingas maudimas kaip per mm, aš įprastu laiku susirgau esant ektopiniui, kadangi turėjau daug testų baigiantis mm vieną pagadinau, o ten ką-vai…
Keliu sav jums plyso? Ka gyd rekomenduoja del kito nestumo echo?
Ir man taip pat plyso, net neitariau, kad tas sono maudimas jau buvo zenklas pries rimta beda, daug kraujo netekau, ir kas idomiausia jog jis tik pilve ir laikesi, pilvas akyse putesi, o isoriskai nei laso nesimate. Jei pastociau gyd rekomendacija 6sav darytis echo, bet noreciau iki 6sav nelaukti, nes man 6sav jau truko kiausintakis
ashi parašė:
Man ektopinis yra buves, bet irgi nieko nepamenu, buvo pries 7-8m. Dar turejau 5 persileidimus, vienas kuriu buvo virs 9 savaiciu. Amh labai zemas rezervas ir fsh p…
Kiek liudnu patirciu ir streso
tikiuosi si karta viskas bus laimingai!
BusKaipBus11 parašė:
Pas mane OT dar paryskejo 😳 ar as 3 karta per cikla turesiu dpo skaiciuoti 😳 56cd, taip ir norisi viska mesti..
Na tikrai pas jus stebuklingi ciklai, ir as nebezinociau kuom tiketi
Sandromeda parašė:
Nagi nulėkiau ir pakartojau kitą su vakariniu, džiūgauju kaip mažas vaikas
![]()
Sveikinu! Kokia ciklo diena?
Kumutuke parašė:
Kiek liudnu patirciu ir stresotikiuosi si karta viskas bus laimingai!
34 ciklo diena
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
as tik stebet galiu sita cikla jau