Giedrė. parašė:
Na o kodėl ne?aišku tas planavimas planavimui nelygus
man planavimas yra ir tai, kad nieko neseki, tiesiog gyveni ir nesisaugai
aš prie šito planavimo pla…
As pati sau pasakiau, kad gimdyciau veliausiai 37 metu, tai cia kokie realiai metai bandymu gautusi. Turiu tik viena kiausintaki ir ciklai ir be covid nebuvo labai reguliarus mazdaug ilgumas iki 40 dienu, tai uztaikyti ant ov su savo tokiais duomenimis ir dar kai namie du nedideli vaikai, labai sudetingas dalykas.. ir siaip as nenoreciau kad nestumas man butu "staigmenele", as noriu zinoti kada galiu tiketis to nestumo 🙂 nes kitu atveju planuociausi kazkiek kitaip gyvenima, yra keletas sveikatos klausimu kuriuos noriu issispresti, tai nesinoretu susiderinti tarkim operacijos data ir suzinoti kad laukiuosi. Ar kad elementariai progos, susitikimas su draugais ir pavartociau alkoholio, o poto suzinociau kad jau kokias 6 sav nescia, kas butu imanoma, nes tokio dalyko kaip "veluojancios menesines" su mano ciklais nera. Ir zinau kad kazka darant ko nelabai gerai daryt laukiantis, man pastoviai suktusi klusimas, o gal laukiuosi ir negaliu.. zodziu negaleciau atsipalaiduoti nezinant 😅 plius klausimas del triju ir vyrui pradejo kelti abejones, ar mums tikrai reikia, mes gan veiklus zmones ir galvojam ar nepristabdys musu gyvenimo, ar gyvenimas su trim bus kokybiskas, gal geriau kokybiskesni laika skirti dviem vaikams.. Tai va minciu milijonas. Atsiprasau uz litanija 🙈