SoniaSonia11 parašė:
Kažkaip man nerekomendavo šio. Matyt pagal situaciją
Gaaal.. man ne nesiule nieko rinktis..
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįSoniaSonia11 parašė:
Kažkaip man nerekomendavo šio. Matyt pagal situaciją
Gaaal.. man ne nesiule nieko rinktis..
Ania5 parašė:
Jus šaunuolė, kantri kokia!![]()
Bet vos jau laikausi..😀🤭
Jura454 parašė:
Sveikos, esu senbuvė, tik paskaitau, bet neužsistoviu.... 10 dpo, vakar dar buvo baltut baltutėlis, o šiandien matosi kažkas1 vaiką turime, bet... nėštumas šis…
Sveikinimai, matosi aiškiai
Nr.1 planuotoja parašė:
Bet vos jau laikausi..😀🤭
Bet laikotės..
laiminga1359 parašė:
Nesuprantu... gal koks anovuliacinis ciklas, kiek testuodavausi ov, tai 12-14cd jau būdavo pikas, šiandien 15cd, o net neryškėja🤯🤯😢😢
Aš skaičiau, kad LH vistiek pakyla, net jei ir anovuliacinis
Ania5 parašė:
Aš skaičiau, kad LH vistiek pakyla, net jei ir anovuliacinis![]()
Tada nesuprantu kas negerai🥺🥺 dvi dėžutes iš skirtingų vaistinių pirkau, o rodo visi testai taip pat🤦♀️🤦♀️
SoniaSonia11 parašė:
Jeigu kažkas turėjote nesivystančius nėštumus. Patarkite. Geriau laukti savaimio valymosi ar Abrazija. Turiu kelionę šio mėn galė noriu auaitvarkyti ir ramiai išvaž…
Sveiki. As vasario men turejau nesivystanti nestuma 6 sav, leido rinktis paciai ka pasirinkti. Pasirinkau laukimo stadija pati persileidau po 3 sav leido laukti iki 4 sav. Eina sau man žiaurei buvo 3 dienos kosminiai skausmai niekas nuo skausmo nepadejo ant 3 dienos nuvažiavau i antakalni pasitikrinti nes jau skausmas bebepakeliamas buvo žiaurei daug krešuliu per tas 3 dienas buvo ir tik izengus i klinikos duris pajauciau pliukst greit i wc o ten didziulis gabalas iskrito... aisku mane greit apziurejo ir sako kad savaime issvivale tas paskutinis didelis kresulis ir buvo lemiamas po jo palengvejo, dave ukola i uzpakali nuo skausmo ir sake po 2 sav pas gine. Grizus namo dar 3 dienas valesi mazesni kraujo krešuliai. Man prisiminus eina sau kaip tada skaudžiai buvo. Tai dabar bijau. Kiekvieno patirtis skirtinga. Manau šikart imciau abrazija...
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai