egliuke24 parašė:
Man buvo guzas virs rando. Tai ji kaip ir bande isspaust, tada pradejo puliuot randas ir puliavo kol isstume neistirpusi siula
Organizmas valesi nuo svetimkunio.
Paprastai sveikimas po cezario pjūvio operacijos užtrunka 4-6 savaites, tačiau tai labai susiję su moters sveikatos būkle. Skaityti
visą straipsnįegliuke24 parašė:
Man buvo guzas virs rando. Tai ji kaip ir bande isspaust, tada pradejo puliuot randas ir puliavo kol isstume neistirpusi siula
Organizmas valesi nuo svetimkunio.
Laba vakara. Norejau pasiklausti. As nejauciu nei virs rando nei po randu mazdaug apie 1 cm . Atrodo lyg skauda bet ir nejauciu. Norejau pasiteirauti gal dar kazkam taip buvo. Ir po kiek laiko dingsta toks dalykas. Ar cia kokia komplikacija... nebesuprantu. Galvojau praeis bet jau nemanau. Nes net nemalonu kai kelniu guma uzdeta ten...
mamyciuk parašė:
Laba vakara. Norejau pasiklausti. As nejauciu nei virs rando nei po randu mazdaug apie 1 cm . Atrodo lyg skauda bet ir nejauciu. Norejau pasiteirauti gal dar kazk…
Nutirpe man irgi tenai,bet skausmo nera
mamyciuk parašė:
Laba vakara. Norejau pasiklausti. As nejauciu nei virs rando nei po randu mazdaug apie 1 cm . Atrodo lyg skauda bet ir nejauciu. Norejau pasiteirauti gal dar kazk…
Normalu, pjuvio metu ir pilvo nervai nupjaunami uztat ir nutirpe, tas nutirpimas gali ir su visam likti. Man toks nepatinkantis jausmas iki metu turbut tikrai buvo, dabar jau nebenutirpe, bet nera tiek jautru ypac virs pjuvio kaip pries pacia operacija.
Minosa parašė:
Normalu, pjuvio metu ir pilvo nervai nupjaunami uztat ir nutirpe, tas nutirpimas gali ir su visam likti. Man toks nepatinkantis jausmas iki metu turbut tikrai buvo,…
man irgi taip pat. jau metai, nebe taip nutirpę, bet ir ne taip jautru. bet po pirmo cp praėjo tas jausmas, nepamenu tik po kiek laiko. tai tikiu, kad ir dabar kada nors atsistatys
Aš jau virš 3 metų po cezario ir deja, galiu tik nuliūdinti, kad tas nejautrumas ir aptirpimas tik sumažės, bet niekur negings, liks visam laikui, nes buvo nupjauti nervai. Kitas liūdnas dalykas, kad be proto sunku toje vietoje atsikratyti riebalinio audinio ir ištreniruoti pilvą, nes vėlgi - perpjauti raumenys... Bet juk svarbiausia, kad turime sveikus leliukus ir pačios esam sveikos, ar ne?
jurmale parašė:
Aš jau virš 3 metų po cezario ir deja, galiu tik nuliūdinti, kad tas nejautrumas ir aptirpimas tik sumažės, bet niekur negings, liks visam laikui, nes buvo nupjauti…
nu kaaam puciat burbula sitoki ir gasdinates?
jums gal ir liko tas jausmas, vos ne visos pasisakiusios parase, kad dingo nutirpimas mazdaug po metu, man taip pat po metu dingo. Pritariu del pilvuko susitraukimo po operacijos, laabai sunku ji atstatyti, bet sportininkai gali tai kodel mes ne? kai kurios sportininkes ir po cp su sixpekais vaiksto
sstefax parašė:
nu kaaam puciat burbula sitoki ir gasdinates?jums gal ir liko tas jausmas, vos ne visos pasisakiusios parase, kad dingo nutirpimas mazdaug po metu, man tai…
Tas "nutirpimas" dings, bet jautrumas nebeatsistatys, nes nėra galimybės fiziologiškai - operacijos metu perpjaunami nervai, raumenys, oda kurie juk nesuauga kažkokiu stebūklingu būdu atgal prie tų pačių nervinių impulsų
Jūs tiesiog nejaučiat diskomforto dėl to sumažėjusio jautrumo ir tiek
jurmale parašė:
Tas "nutirpimas" dings, bet jautrumas nebeatsistatys, nes nėra galimybės fiziologiškai - operacijos metu perpjaunami nervai, raumenys, oda kurie juk nesuauga kažkok…
ka jus cia snekate dabar??
nei jautru ten nei ka, paprasciausias randelis telikes, suprantu as puikiai kad raumuo, bet nepamirskit jie laikui einant sugija labai puikiai, matyt medicina baigusi esat jai jau visos sako kad nelieka jokio nutirpimo ar diskomforto o jus vis vien kad lieka viskas visam laikui nes jums taip yra
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai