Misterija parašė:
Kokį?
Egle
Misterija parašė:
Kokį?
Egle
akvile84 parašė:
Su fekalija tai buvo kažkokia laida, aš buvau paauglė tai panašiai prieš 15m,kai klausė metrikacijos skyriaus darbuotojos kokius keisčiausius vardus norėjo tėvai du…
Bet dar ne faktas ar ta darbuotoja ir nepadailino istorijos daug panasiu istoriju yra. Pakalbink bet kuria metrikacijoj dirbancia ir pripasakos butu ir ne istoriju
Igie parašė:
Pazistama norejo uzregistruoti dukryte Gabriela vardu, tai vos vos leido nes ne lietuviskas vardas. Ziuriu i lentele o shinepreet ar kaip ten tai lietuviskas vardas…
Vaikas is uzsienio parvestas jau Su pasu, todel ir toks uzregistruotas arba vienas is tevu yra uzsienietis. Kitaip nebutu leide.
Igie parašė:
Pazistama norejo uzregistruoti dukryte Gabriela vardu, tai vos vos leido nes ne lietuviskas vardas. Ziuriu i lentele o shinepreet ar kaip ten tai lietuviskas vardas…
Tai čia rašo ir tuos kur užsienyje gimę ir gavę gim liudijimus, tik čia įteisina tuos gim liudijimus ir lietuviškus išsiima
akvile84 parašė:
Tai čia rašo ir tuos kur užsienyje gimę ir gavę gim liudijimus, tik čia įteisina tuos gim liudijimus ir lietuviškus išsiima
Aaa... supratau
ZariSha parašė:
Mano pazystama dukrele pavadyno Matilda.Tai jau zmones pradejo snekuciuotis ,kad gaila mergaites ,kai paaugs ir suzinos savo varda.![]()
O kas su vardu negerai? Cia zmonems su protu negerai reiskia