Rasytė12 parašė:
Kad ir kaip gaila, bet jau viskas. Prg rodo ateinančias menesines 😕
Čia jau toks kritinis ane? Nes aš šian kraujuoju kaip normalios mėnesinės, su kresuliais dar
Progesteronas - labai svarbus hormonas, užtikrinantis normalų ir reguliarų mėnesinių ciklą bei palaikantis sveiką nėštumą. Skaityti
visą straipsnįRasytė12 parašė:
Kad ir kaip gaila, bet jau viskas. Prg rodo ateinančias menesines 😕
Čia jau toks kritinis ane? Nes aš šian kraujuoju kaip normalios mėnesinės, su kresuliais dar
Bozke parašė:
Kritinis. Toks būna prieš menesines. Jeigu jau normalus kraujavimas, tai vadinasi prie tokio prg ir pabėgo žirniukas.
Vizito neatsaukite, nes nueisite pasižiūrėti ar pasišalino viskas
Rasytė12 parašė:
Kritinis. Toks būna prieš menesines. Jeigu jau normalus kraujavimas, tai vadinasi prie tokio prg ir pabėgo žirniukas.
Jo jo neatsauksiu, normalios mėnesinės atėjo, pažiūrės ar issivale viskas, nzn kdl tas prg pas mane nesigamina, kita kart reiks prieš nėštumą jau dupha gert arba iškart sužinojus apie nėštumą, nes gyd ne akcentuoja į prg kiekį, gaila maziuko 😧😧😧😧
Bozke parašė:
Jo jo neatsauksiu, normalios mėnesinės atėjo, pažiūrės ar issivale viskas, nzn kdl tas prg pas mane nesigamina, kita kart reiks prieš nėštumą jau dupha gert arba iš…
Siūlyčiau pasekti ovuliacija. 7dpo pasidaryt prg tyrimą. Pas mane prg irgi žemas būna. Aš 2dpo pradedu gerti dupha. Geriu 10dienu. Pasidarau testą, jeigu neigiamas tai nutraukiu gerti. O va kai buvo teigiamas, tai perėjau iškart prie stipresnio prg.
Linkiu atrasti savyje jėgų. 🙏
Rasytė12 parašė:
Siūlyčiau pasekti ovuliacija. 7dpo pasidaryt prg tyrimą. Pas mane prg irgi žemas būna. Aš 2dpo pradedu gerti dupha. Geriu 10dienu. Pasidarau testą, jeigu neigiamas…
Aciu dabar jau žinosiu 👌👌👌ir nebūsiu žalia, nes sakau gyd į prg visai nekreipia dėmesio, nurašo gamtos atrankai
Bozke parašė:
Aciu dabar jau žinosiu 👌👌👌ir nebūsiu žalia, nes sakau gyd į prg visai nekreipia dėmesio, nurašo gamtos atrankai
Kelis puslapius atgal, rašiau savo istoriją. Būna, kad jie nurašo gamtai. O būna, kad stengiasi išsaugoti. Galbūt reiktų jums pakeisti ginekologe😏
Bozke parašė:
Turit ieškoti gydytojos kuri nusimanytų apie prg.. man 4sav nėštume buvo 30nmol, suradus privačią gyd išrašė gepretix, 2 kartus dienoj, bet kas antrą dieną dariau kraujo tyrimus ir stebėjau, ši dozė buvo per maža, tada jau kitų merginų patarimu ir tyrimų stebėjimu buvau padidinus iki 600mg per dieną, o kai nuėjau pas savo ginę ir pasakiau kokią dozę geriu tai gavau velnių ir liepė tuoj pat palikti dienai 100mg, o jei neužteks, tai anot jos bus gamtinė atranka. Žinoma nepaklausiau aš jos, gėriau tą pačią didžiulę dozę ir dabar mano 'gamtinei atrankai' beveik 6mėn 🙂
Joli22 parašė:
Turit ieškoti gydytojos kuri nusimanytų apie prg.. man 4sav nėštume buvo 30nmol, suradus privačią gyd išrašė gepretix, 2 kartus dienoj, bet kas antrą dieną dariau k…
Tai va, apie ką aš ir sakau, visi nurašo gamtai, kai galima išsaugot nėštumą, bet aš jau tai žinosiu
Joli22 parašė:
Turit ieškoti gydytojos kuri nusimanytų apie prg.. man 4sav nėštume buvo 30nmol, suradus privačią gyd išrašė gepretix, 2 kartus dienoj, bet kas antrą dieną dariau k…
Visiškai jums pritariu - reikia ieškoti kitos gydytojos, kuri nusimanytų šiuose reikaluose. Aš radau gydytoją, kuri patarė iš karto naudoti po 800 Gepretix, o iki tol kita sakė "nieko negerk, nieko čia nepadarysi".. Bozke, linkiu ieškoti ir surasti tinkamą gydytoją bei tikėti, kad viskas bus gerai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai