Rikita parašė:
Jei apie tuos kur as imeciau foto tai per facebooka(elfai) ten yra grozybiu![]()
Aciu,pasidairysiu
Rikita parašė:
Jei apie tuos kur as imeciau foto tai per facebooka(elfai) ten yra grozybiu![]()
Aciu,pasidairysiu
Tigriuska parašė:
Ohoas pati darau dekupazo dezutes tai apie 100lt.kainuoja
![]()
Jei atidžiai skaitėte, pirmame komentare surašiau, kad dar kartu su dėžute sakiausi ir pakabą dekoruotą 

Tigriuska parašė:
Rubelius ir skraiste turiu stai taip atrodys mano vyrukas, tetis bus itrhi bus melsvais marskiniais ir vienodom varlytem![]()
labai grazus ten pas juos rubeliai, jei ne paslaptis, kiek toks vaikiskas komplektukas? nes moterisku sukneliu kainos tai ohoho
Ruby parašė:
Jei atidžiai skaitėte, pirmame komentare surašiau, kad dar kartu su dėžute sakiausi ir pakabą dekoruotą su užrašu ir palinkėjimų knygutę aišku viskas bus suderint…
pagal mano domejimasi visais tokiais dalykais, tai kaina normali;) cia istikro labai priklauso nuo individualiu noru
Sveikutes
Kol prisedu perskaityti, ir laiko nebelieka parasyti
Uzsakiau visokiu indeliu is partyinbox.lt visai man patiko, idomu kaip realybej bus.
Pradejau ir as galvoti apie kedziu sukneles, radau kad nuomoja idomu gal kuri esat nuomojusi?
Berniukams noriu drabuzelio istiso, kaip sliauztuko, bet ziuriu pasiula tik kostiumeliu:
![]()
murka123 parašė:
Sveikutes![]()
Kol prisedu perskaityti, ir laiko nebelieka parasyti![]()
Mes kėdžių užvalkalus nuomojamės su kaspinais. Buvom apžiūrėt, gyvai pamatėm kaip kas - patiko
neringutiaa parašė:
labai grazus ten pas juos rubeliai, jei ne paslaptis, kiek toks vaikiskas komplektukas? nes moterisku sukneliu kainos tai ohoho![]()
240lt.plius teciui varlyte dar siuvon tai dar 40lt.
zakriene parašė:
mamytes gal kas zinot nuo keliu metu gali buti krikstotete?
Šiaip nuo 16 metu, bet nuo kunigo priklauso
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai