ritene parašė:
idomu kaip baigsis,su geru advokatu viskas imanoma
na kai viskas baigsis,parasysiu
ritene parašė:
idomu kaip baigsis,su geru advokatu viskas imanoma
na kai viskas baigsis,parasysiu
ingiukas parašė:
nelabai tu jiems ka isaiskinsi... kai gime dukryte butum paskambinus, pranesus - butu buve viskas gerai. o dabar...
ir kaip uz nama mokat jokio skirtumo. jie skaiciuoja kokios abieju bendros pajamos.
o kad ir apeal ta duosi, nemanau, kad ka pesi... juk akivaizdaus irodymo, kad iki tol nebuvot kartu - nera....
musu pajamos gan mazos abieju,tad surasysiu kiek gaunasi sudejus ir kokios islaidos,nors jei patys zino pajamas,nera irodymo kad nebuvom,bet nera kad ir buvom,tiesiog gaunasi jei vyras bet koks tame name kartu gyvena,jis tampa jusu vyru:))jei moteris tai viskas tvarkoj:)))na ziuresiu kas gausis,nes dabar man paskaiciavo kad reik grazint1850sv.
turejom,man vienais metais buvo paskaiciave grazinti virs 2000sv.tad gerai,kad mes turejom,nors daug kas kvailino mus,kam grazinom.
as dabar kai pildziau kaip vienisa,del busto tai jie taip ir paskaiciavo kad su nuomininku,nes ten ir laskai pareina,bet visai svetimu zmoniu ir man niekas nieko nekompensavo,tad ieskausi kito busto
dideliausios sekmes ir istvermes,nes zinau kiek tai nervu kainuoja.
ritene parašė:
turejom,man vienais metais buvo paskaiciave grazinti virs 2000sv.tad gerai,kad mes turejom,nors daug kas kvailino mus,kam grazinom.
as dabar kai pildziau kaip vienisa,del busto tai jie taip ir paskaiciavo kad su nuomininku,nes ten ir laskai pareina,bet visai svetimu zmoniu ir man niekas nieko nekompensavo,tad ieskausi kito busto
aciu labai,jo nervu tai daug,kasdiena kartais pati nesitvardau,bet pati kalta,pabandysiu ir matysiu,pagalvojau kad pirmadieni pasuksiu advokatui ir paziuresiu ka pasakys
ritene parašė:
eina sau irgi daug,o kaip jie jums paskaiciavo atiduoti,po kiek?
coliuke26 parašė:
eina sau irgi daug,o kaip jie jums paskaiciavo atiduoti,po kiek?
ai jus turejot ir viska iskarto??
coliuke26 parašė:
ai jus turejot ir viska iskarto??
kiek zinau nebutina visko is kart,galima ir po biskiuka grazinti
..pupse... parašė:
kiek zinau nebutina visko is kart,galima ir po biskiuka grazinti
tai turetu ziuret pagal pajamas ir islaidas,nes bet kokiu atveju as jiemms iskart neturesiu
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai