klydau parašė:
tikiuos, mes ir pamegsim pliuski veliau...![]()
klydau parašė:
tikiuos, mes ir pamegsim pliuski veliau...![]()
danielefaustas parašė:
manoji tai iki siolei su klykimais rekimais per maudytes...ko neisbandem...tai galiausiai greit vonioj pasistatau,greit nusipilam ir lauk...
vaida,gyd nesake nieko,jei tempa kad nemaudyt?as tai niekad nemaudau jei buna tempos,kuri laika apsieinam be maudyniu.
niu bet orai oreliai...
Prieš pat maudantis tai buvo 36.6 o dieną buvo tokia nei šiokia nei tokia. Tai net nežinau. Kai miegodavo dieną, tai tempos nebūdavo, bet kai paimdavau valgyti, po valgio ir būdavo 37.2. Tai nebežinau kas čia. Mums ir anksčiau būdavo tokių bajerių su temperatūra, bet paskaičiau, kad kūdikiams iki metų gali būti tokia temperatūra. Sakau, jau nebežinau, man turbūt paranoja greit bus nuo tų temperatūrų.
Omega parašė:
uz fotosesija 150 pusantros valandos... vestuves man ji fotografos 1500 su priesvestuvine fotosesija ir plius fotoknyga... daugiau as jos kainu nezinau.... Jos vardas Jurgita is silales
Tazip ir galvojau kad turėsi omenyje arba Jurgitą arba Aureliją. Jos abi geros ir nebrangininkės
klydau manoji irgi verkdavo kai reikėjo maudytis iki mėn. po to paeksperimentavau ir dabar žinau, jai būdavo per karštas vando, jai patinka maudyti kai yra 27 laipsniai, tada ji patenkinta šypsosi ir tai mums yra vienas iš malonumų
vaidajk, taip kūdikių temp. yra 37 laipsniai, todėl ir naujaginis rekomenduoja maudyti 37 l. temp vandenyje, o po to po truputėli mažinti iki 27 laipsnių. Taigi Fausto kūno temp. yra normali
Rastika parašė:
Tazip ir galvojau kad turėsi omenyje arba Jurgitą arba Aureliją. Jos abi geros ir nebrangininkės![]()
klydau manoji irgi verkdavo kai reikėjo maudytis iki mėn. po to paeksperimentavau ir dabar žinau, jai būdavo per karštas vando, jai patinka maudyti kai yra 27 laipsniai, tada ji patenkinta šypsosi ir tai mums yra vienas iš malonumų
![]()
![]()
vaidajk, taip kūdikių temp. yra 37 laipsniai, todėl ir naujaginis rekomenduoja maudyti 37 l. temp vandenyje, o po to po truputėli mažinti iki 27 laipsnių. Taigi Fausto kūno temp. yra normali
![]()
Fuu, dėkui labai, nes man jau paranoja tuoj bus nuo tos temperatūros
vaidajk parašė:
Fuu, dėkui labai, nes man jau paranoja tuoj bus nuo tos temperatūros![]()
Visoms mums mamoms užeina paranojs
Aviete 24 parašė:
sveikutestai Krispe kada kai busi taurageje pranesk jei ir as tuo metu busiu isgertume arbatos
Rastika taip dabar as prancuzijoje... zadam gryzti birzelio pabaigoje
laukiu nesulaukiu,atsibodo jau
![]()
tai, kad mes labai greitai, tai ten tai ten ir atgal važiuojam, visada būnu su vyru ir vaikais...
labas
na ka,siandien pusetinas oras palyginus su vakaryksciu.buvom laukuty,o faustas ir taip kieme pasidave biskeli.
buvo siandien edita i svecius su savo mazosiom mergytem,didziosios kokie plaukuciai oho
o mazyle
o jau akytes kokios grazutes
mazute tokia svelnute mergyte,manoji palyginus su jau dicke jau kokia.edita aciu uz saldainius,ir jauna mamyte-aciukas tau
man visad malonu kazkam padet.svarbiausia kad yra kam tinka ir nesioja rubelius,kad ir paprasti
su manim dalinas,ir as su kitomis.
omega-kaip tavo draugyte?nagrinejos viska?
danielefaustas parašė:
labas![]()
na ka,siandien pusetinas oras palyginus su vakaryksciu.buvom laukuty,o faustas ir taip kieme pasidave biskeli.
buvo siandien edita i svecius su savo mazosiom mergytem,didziosios kokie plaukuciai ohoo mazyle
o jau akytes kokios grazutes
mazute tokia svelnute mergyte,manoji palyginus su jau dicke jau kokia.edita aciu uz saldainius,ir jauna mamyte-aciukas tau
man visad malonu kazkam padet.svarbiausia kad yra kam tinka ir nesioja rubelius,kad ir paprasti
su manim dalinas,ir as su kitomis.
omega-kaip tavo draugyte?nagrinejos viska?![]()
nera uz ka dekoti, nuseplani to, ir netik sokolado
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai