Viletux parašė:
O man atrodo, kad buvo pažeisti įstatymai tuo metu, kai tapo privalomas ir mokamas testavimas...na laikas parodys kas ir kaip...
Bet jie mokami tapo tik tiem kurie irgi nevygdo savo pareigų valstybei .
Viletux parašė:
O man atrodo, kad buvo pažeisti įstatymai tuo metu, kai tapo privalomas ir mokamas testavimas...na laikas parodys kas ir kaip...
Domikamo parašė:
Tuoj rasiu tą tavo žinutę kur rašei,kad nebendrauji su nepasiskiepijusiu. Šiaip tai rašė,kad pasitaiko dažniau nepageidaujamų reakcijų persirgusiesiems. Esmė ne tai…
Moterie, bet tu rimtai nesugebi isisversti sakinio ir vis tiek draskai akis? Vienintelis sakinys apie rekacija po skiepo persirgusiems yra sis : In addition, there are RARE REPORTS of serious adverse events following COVID-19 vaccination. Kur siame sakinyje raso, kad dazniau pasitaiko reakciju? KUR? Gal baigsi pagaliau meluoti?
Prie ko cia kaip jie serga, jei aiskinai, kad is viso neimanoma susirgti antra karta covid, jei persirgai viena karta? Nesugebi prisipazinti, kad nesamone sakei, va cia tame esme.
Na ir rask ta zymiaja zinute, kad as nebendrauju su nesiskiepijusiu.
idomu kaip gali rasti kazka ko nerasiau, bet va tu vis tiek bandai kisti savo.
Kaip visada tik melas, dezinformacija ir nesugebejimas suvokti teksto...
Domikamo parašė:
Žinot tikrai man keista,kai gydytojai,kurie tiki to mokslu visiškai jo netiki. Pvz iš savo patirties giminaitė sirgo covidu jau metuose moteris 55 metai sirgo vieno…
O dar vienas giminaitis atsirado ir i trasa isejo. Bet tai kokia nelaiminga gimine, visus tik gydytojai skriaudzia.... Ir kodel gi ta giminaite nesikreipia i tavo sese, kuri su is sistemos isejusiais geraisiais daktarais dirba, jie juk ja isgelbetu.. Ar jau tiek nemylima ta giminaite, kad jai nepadedat?
Domikamo parašė:
Aš pasitikiu mokslu ką pati išmokau,kad vaikas iki 7 metų sirgdamas įvairiais virusais ugdo savo įmuninę sistema,nes galvoju apie senatvę,kad dažniausiai vaikystėje…
Niekas is pasaulio mokslininku dar tiksliai nezino, kaip veikia covid persirgusiuosius ilgajame termine, nes visgi tai dar nauja liga. Niekas, isskyrus aisku Domikamo. Nes niekas tiek nezino tiek kiek zino jinai. Aisku is kokiu saltiniu ji gavo tas zinias nepasidalins. Matyt atlieka savo isamu tyrima, kuriuo uzdirbs Lietuvai pirmaji Nobeli.
fenix parašė:
Nene, buvo ekstremalioji iškart nuo 2020 pavasario. Gal ji buvo kada nutrūkus trumpam - rinkimų metu buvo kažkokia tai suirutė visiška, bet paskui ir vėl atkurta. P…
Paskaičiau dar keletą vyriausybės nutarimų - esat teisi, pas mus ekstremalioji padètis kaip buvo, taip ir yra. Karantinas - griežčiausia to priemonė, be vieno - nebūtų ir kito.
Jagle parašė:
Moterie, man bet tu rimtai nesugebi isisversti sakinio ir vis tiek draskai akis? Vienintelis sakinys apie rekacija po skiepo persirgusiems yra sis : In addition, th…
Aš ta žinute atsimenu ,bet ne jus ją rašėte o kita nare .
Viletux parašė:
Gal. Nezinau. Nemokamas testavimas valstybei matyt buvo per didele pinigine nasta, kurios nebuvo imanoma islaikyti. Is kitos puses, suteikta galimybe nemokamai pasiskiepyti. Jei tu atsisakai tos galimybes, be kokios rimtos priezasties, kodel valstybe turetu apmoketi tavo nuolatini testavimasi? Butu idomu, jei kas butu kreipesis i teisma, kad butu bandyta isisaiskinti, ar tai teisiu pazeidimas ar ne. Dabar tai tik musu pamastymai be realaus atsakymo. 🤷🏼♀️
Milė Kamilė parašė:
Kokios pareigos valstybei aš nevykdau - dirbu iš namų, keletą medicininių paslaugų dariausi privačiai, sėdėdama beveik pusmetį namuose ir pajutus simptomus - prasitestavau, vaikas - taip pat. Izoliavomès. Kokią dar pareigą turėčiau atlikt - mokestį susimokėt, kad kažkas užkrėtè, persirgom, ligoninių neužkimšom?
Milė Kamilė parašė:
Aš ta žinute atsimenu ,bet ne jus ją rašėte o kita nare .
Zinau, bet ji vis tiek bando viska ant manes suversti.
nes kaip sakiau, ji tiesiog kisa savo dezinformacija be jokiu faktu kaip visada.
ir nu truks plys bandys teigti savo, kad tik nereiketu pasakyti, kad ji suklydo.
Viletux parašė:
Kokios pareigos valstybei aš nevykdau - dirbu iš namų, keletą medicininių paslaugų dariausi privačiai, sėdėdama beveik pusmetį namuose ir pajutus simptomus - prasi…
Tai gerai kad lengvai persirgot,ne visi lengvai perserga. Covid pacientas reanimacijoje kainuoja 20000 euru. Nemanote jog vakcina pigiau valstybei kainuoja? Tad kodėl valstybė duodama šia pagalba turi mokėti už tu žmonių testus jei jie jos atsisako ?
Jagle parašė:
Zinau, bet ji vis tiek bando viska ant manes suversti.nes kaip sakiau, ji tiesiog kisa savo dezinformacija be jokiu faktu kaip visada.
ir nu truks pl…
Baikit ji klysta ? Manau niekada 😂
Milė Kamilė parašė:
Tai gerai kad lengvai persirgot,ne visi lengvai perserga. Covid pacientas reanimacijoje kainuoja 20000 euru. Nemanote jog vakcina pigiau valstybei kainuoja? Tad kod…
Bet jūs kaip užstrigusi...Neneigiu, kad rizikos grupėse esantiems reiktų skiepytis (po omicron duomenų gal nuomonę pakeisiu). Kiek iš visų susirgusiųjų atsiduria reanimacijoje, kuriems minėta gydymo suma reikalinga? Kiek sumokam už visų, ne rizikos grupėje, esančių 2 ar 3 vakcinas? Kiek sumokam už kitomis ligomis sergančių uždelstą gydymą? Kiek sumokam už paskiepytųjų gydymą reanimacijoje? Kiek sumokam už tai, kai turėdami gp su visais simptomais kontaktuoja su kitais ir juos užkrečia? Kiek kartų JAV ir Europa ar Australija skiepysis, kai kur nei 20 proc nepaskiepyta ir atmainas gaunam? Gal matèt jau vaikų tyrimų ILGALAIKIUS rezultatus? Ar reiktų pasidžiaugt, kad pasireiškę miokarditai jaunuoliams pagydomi beveik be pasekmių, o menstruacijų sutrikimai - praeina? Jūs man galit garantuoti, kad paauglei mergaitei atsiradę mėnesinių sutrikimai niekaip neatsilieps ateityje? Gamintojai tai dar negali.
Tai dar kokį šimtą klausimų surašyt galiu ir tik tada, kai turėsiu atsakymus į juos - spręsiu ar savo vaiką skiepyt.
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai