Milė Kamilė parašė:
Tas STI tai žmogžudžiai kurie patys aukų krauju rankų nesitepa juos visus reiktų susodont į kaleijima už grupinį žmonių žudymą .
Žmogžudžiai,nes nesutinka su jūsų nuomonę.
Milė Kamilė parašė:
Tas STI tai žmogžudžiai kurie patys aukų krauju rankų nesitepa juos visus reiktų susodont į kaleijima už grupinį žmonių žudymą .
Milė Kamilė parašė:
Tai jum antivakserimas tai nelogiška o man viskas aišku ir logiška
Nors vienas jusu artimas zmogus mire nuo koronos?sirgo labai sunkiai,kad prireike reanimacijos?
Milė Kamilė parašė:
Oj čia tik antivaseriams taip atrodo . Aš skiepijausi dar tada kai nebuvo net kalbos nei apie GP nei apie kitas laisves . Aš skiepijausi nes suvokiu covid ligos rim…
Jeigu suvokiat rimtumą savo amžiuje tai jūs tada tikrai nepilno proto esmė ta,kad ir pasiskiepijus galit persirkti ir turėt visam laikui įgytą tvirtą imunitetą to net nežinodama ir paskui pasakot kokios vakcinos geros apsaugo nuo visko ir toliau badytis kol galu gale po 8 vakcinų neaišku kaip pasisuks jūsų sveikata ir tada aišku kaltinsit,kad eiktu sau koks virusas pavojingas,nes ir skiepyta užsikrečiau ir kaip sunkiai sirgau,bet ne vakcina. Su Jumis nėra net diskusijos,nes realiai nesuprantat nei kas tas virusas,žiūrit kokį instagramą ar kokias žinias ir gyvenat savo fobijuose nors daugelis sergančių net nejaučia simptomų arba jaučia tik peršalima.
dovais parašė:
Nors vienas jusu artimas zmogus mire nuo koronos?sirgo labai sunkiai,kad prireike reanimacijos?
Palaukit toj sugalvos
Domikamo parašė:
Niekas man čia nemoka už tą informaciją užtat ir neturiu laiko. Tai kaip jūs pasidalinot informacija jeigu kaip tik neskiepytų naudai,kad tame lancet straipsnyje ra…
Ir vel nedekite zodziu i mano lupas. Jus aiskinot, kad neimanoma uzsikresti. As jums pateikiau irodymus, kad tai netiesa. Ir jus vis tiek to nepripazistate ir aiskinate, kad as laikausi isikibusi i kazka! Bandote sukti uodega bandydama pritemti kazka kito.
prie ko cia skiepti ir neskiepyti? PRISIPAZINSITE PAGALIAU, KAD MELAVOTE, KAI TEIGETE, JOG PERSIRGUS NEIMANOMA UZSIKRESTI PAKARTOTINAI?
Aisku, kad negalvoja visas pasulis, kaip as, cia tik jums atrodo, kad jusu nuomone svarbesne. As sakiau, kad svarbiau faktai, o ne nuomones ir kad vertinant kazka reikia remtis patvirtintais faktais, mokskiniais tyrimias. Cia jumsnatrodo, kad jusu nuomone svarbiau uz viska, nes tai jusu nuomone.
Jus isvadinate kitas idijotemis ir aiskinate, kad esate izeidziama, nes kai pateikiate melagingus, nepatvirtintus faktus, arba remiate savo nuomone tam priestaraujanciais moksliniais straipsniais jums tai yra parodoma ir irodoma. Gal jums ir yra izeidimas, kad zmones ne tiesiog tiki jusu nuomone, bet analizuoja, kas jiems pateikiama, bet cia jau jusu beda, kad jus dalinates tuom ko nesuprantate! Vien del to, kad jusu nuomone kitokia, faktai del to nesikeicia. Jei jau faktai ir realybe jus vercia jaustis isizeidusia, tai cia ne faktu ir realybes kalte.
Domikamo parašė:
Niekas man čia nemoka už tą informaciją užtat ir neturiu laiko. Tai kaip jūs pasidalinot informacija jeigu kaip tik neskiepytų naudai,kad tame lancet straipsnyje ra…
Ir is vis is kur istraukete, kad as kazkada sakiau, kad pasikiepijus negausite sunkiu salutiniu? Vel kisate savo zodzius i kitu lupas.
As visada sakiau, kad vakcina yra saugesnis variantas, nei susirgti. Vakcinos galima zala yra mazesne nei jos irodyta nauda. Netikite, pasiziurekite statistika. Cia jus greiciau teigiate, kad jusu nuomone, nes jus prasirgote lengvai, tai jau visi kas sirgs, tai butinai lengva forma. Taigi gana meluoti!
Domikamo parašė:
Tiksliau kaip 40,9% pasaulio žmonių.
Kaip tą laisvę antivakseriai jums riboją,kai serga ir tie,ir tie?
Jo, juk i tuos procentus nera itrauktos ir tos trecio pasaulio salis, kurios protestuoja, nes negali vakcinu gauti, nes jos per brangios joms. Cia itraukti tik tie, aisku, kurie nenori vakcinuotis... Nes jus ta zinote, nes ne karta jau labai teisingai statitika interpretavote...
dovais parašė:
Jus nustokit taip bijot pirmiausia,yra dar baisesniu ligu kuriom gali jusu vaikas susirgtva is cia ir kyla viskas,baime
![]()
Gali bet kodel turėtų jei gali nesirgt ? Negi jums patinka kai jūsų vaikai serga ?
Domikamo parašė:
Ne dėl to kad dėl jų skleidžiamo melo miršta realus žmones kaip pvz priminsiu apie ta gimdyve .
dovais parašė:
Taip. Kol nebuvo vakcinų. Dabar visi pasiskiepiję ir ačiū Dievui neserga bet niekada negali žinot ,nes kaip matome dalis mirštančiu yra ir pasiskiepiję žmones tik aišku jų amžius jus virš 70. Bet bet kuriuo atevju nenoriu kad mano aplinkoje sirgtu ir mirtų žmones užtenka to kol nebuvo vakcinų .
Domikamo parašė:
Jeigu suvokiat rimtumą savo amžiuje tai jūs tada tikrai nepilno proto esmė ta,kad ir pasiskiepijus galit persirkti ir turėt visam laikui įgytą tvirtą imunitetą to n…
Tai kad persirgus neįgiji tvirto imuniteto aš jum net imečiau tyrimą apie tai. Ar tu eilinį karta praignoravai tai?
Vakcina sudaro daug stipresni imuneita virusui .
Tai jus čia nieko nežinote nei apie virusą nei apie vakcinas metate nepatvirtintais tyrimus ,kitus kuriuos metate net nesugebat teisngai išversti .
Covid vakcinos tokios saugios jog ir po 10 nieko nebus tai yra eilinis jūsų skleidžiamas melas apie vakcinas .
Aš turiu dvi ir galiu pasakyt kad nesijaučiu kitaip negu prieš vakcinas .
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai