fenix parašė:
Tai kad čia tobulas jaukas tokioms kaip tu. Paimi ir siuntinėji toliau. "Rasta internete" čia kas tipo atseit tu ne prieko - nu tai žinok kitaip ir nebūna - gatvėj …
Vel nesigavo
fenix parašė:
Tai kad čia tobulas jaukas tokioms kaip tu. Paimi ir siuntinėji toliau. "Rasta internete" čia kas tipo atseit tu ne prieko - nu tai žinok kitaip ir nebūna - gatvėj …
Vel nesigavo
fenix parašė:
Neegzistuoja nei tie žmonės nei ta situacija. Eilinis trolių jaukas.
Nu aisku galvojam kaip kam patogiau
jei uzsimerksi nereiskia,kad to nebuvo
Domikamo parašė:
Na pvz dabar nesenai sužinojau,kad į Lietuva atkeliauja siuntos su vakcinomis be jokių sužymėjimų ir bar kodu ir jas atsekti iš kur atkeliavo praktiškai neįmanoma. …
Be sužymėjimų -visiška melagiena, nu nespank. Jei kiti spangsta, tai taip ir pasakyk jiems.
Dėl pratęsto galiojimo - tai jį pratęsė retrospektyviai, ir ant jau sužymėtų, išdalintų pakuočių galiojimo laikas atspaustas senesnis, o dabar paskelbė, kad saugiai galioja dar +3 mėn. Jokios ten mistikos. Iš esmės turėtų būti galiojimo laikas dinaminis - pasitikrini pagal serijos numerį duomenų bazėje ir matai galioja/nebe.
fenix parašė:
Man labiau tokios situacijos itikinamesnes,nei visokie delfi rasantys straipsnius,kurie yra nupirkti,arba pvz laidos tokios kaip sroves,kur iskarpo ir pateikia tai ka nori,bet ne ne ten ne dezinformacija,ten tiesa,o cia va trolis
dovais parašė:
Nu aisku galvojam kaip kam patogiaujei uzsimerksi nereiskia,kad to nebuvo
![]()
Taip taip, našlė laidotuvių dieną ieško 100 eur facebooke.
Aš tai "jai" parašyčiau užrašyti, kad vyras mirė nuo Covid, ir pasiimti 400Eur už tai. Žymiai pelningiau nei 100Eur už skiepą.
dovais parašė:
Ar sakau ,kad nuo skiepo mire blemba![]()
![]()
as apie educated ir 100€
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tą "educated" tai pati prikabinai, nes tau labai norisi tikėti, kad yra tokių dvasios ubagų. Yra. Bet šita žinutė yra skirta pagąsdinti dėl mirties po trečio skiepo, ir ji yra parašyta trolių fabrike, o ne kokios našlės.
fenix parašė:
Taip taip, našlė laidotuvių dieną ieško 100 eur facebooke.![]()
![]()
Ir aisku niekas nepasimove ant tu 100€,niekas nesiskiepino del pramogu,darbo ir t.t.Visi tik del sveikatos ir apsaugos
patys zmones sako ,bet ne jie meluoja
nupirkti rusu troliai
nu as kazkaip apie jus truputi geresnes buvau nuomones,bet dabar matau,kad loginio mastymo nerasta,jei juoda tai visur juoda,jei balta tai visur balta,pilkos nera
fenix parašė:
Tą "educated" tai pati prikabinai, nes tau labai norisi tikėti, kad yra tokių dvasios ubagų. Yra. Bet šita žinutė yra skirta pagąsdinti dėl mirties po trečio skiepo…
Aha as visiems prikabinau remeli ta garsuji
nu aisku ismastysit vistiek
Nereikia toli eit,del dvasios ubagu,cia jau buvo ir su tevais nebendraujanciu ir kitiems mirtiems linkinciu,tai cia butu tik uogeles
nepamirskim garsiojo delfi darbuotojo,kur pasisakymai jo siurpina
bet ka as cia ,viskas nupirkta ir sugalvota
Domikamo parašė:
Pritariu,aš jos postu net nebeskaitau permetu akimis pasijuokiu pati,nes rimtai isterikė kažkokia kokios dar paieškot reiktų nėščia moteris o taip isterikuot net n…
Nu jus baikit imt savo aplinka. Be jūsų aplinkos pasaulį gyvena dar daugybe žmonių ,jei jus nesusidūrėt,tai nereiškia kad nėra taip.
Ne su screen shotų jus prašovėt nes jame nieko nesako ką jus buvote teisus ne vienoje žinutėje . Be to jus sumaiset nares ir jų pasakymus.
fenix parašė:
Aš net neabejoju tuom.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai