vaitind parašė:
Argumentuokit.
Jūs pirma
Plius dar nėra buvę tokio atvejo, kad sirgtų masiškai tik neskiepyti.
vaitind parašė:
Argumentuokit.
Jūs pirma
Plius dar nėra buvę tokio atvejo, kad sirgtų masiškai tik neskiepyti.
Mary.S parašė:
Jūs pirmaPlius dar nėra buvę tokio atvejo, kad sirgtų masiškai tik neskiepyti.
Jei bandot isprovokuot mane,jum nelabai gaunasi. Jei paneigiat mano sakini,prasom argumentuoti,arba jusu paneigimas bevertis.
vaitind parašė:
Jei bandot isprovokuot mane,jum nelabai gaunasi. Jei paneigiat mano sakini,prasom argumentuoti,arba jusu paneigimas bevertis.
Labai seniai seku visas naujienas protrūkių. Tas seniai, tai dabar šešti metai. Per tą laiką nėra buvę atvejo, kuomet būtų sirgę tik neskiepyti. Tai nerealu. Procentaliai visada daugiau sergančių yra būtent skiepytų žmonių. Visada. Tad bent jau įkelkit nuorodą su tiksliais skaičiais ir užtikrintu "100% sirgo tik neskiepyti". Šitoj vietoj argumentas niekinis, jei nėra konkretaus pagrindo ir įrodymų. Ar dabar aiškiau?
vaitind parašė:
Pasidalinkite šaltiniu, kur būtų sakoma, kad visi susirgę jūsų minimų atvejų tymais yra neskiepyti ir paneigsit Mary.S teiginį, kad netiesa
vaitind parašė:
Deja taip.
Gal galite įmesti nuorodą? Niekaip tos info nerandu.
vaitind parašė:
Argumentuokit.
O tu pati revakcinuojies? Nesupyk, bet reiketu atsargiau apie samoninguma kalbet ... Nes dar labai didelis klausimas kieno sprendimas samoningesnis ir jei as gerbiu tavo sprendima skiepyti, prasau gerbti manaji
BonBon parašė:
Jūsų sakinys "samoningos mamos apsaugos bent nuo tu, nuo kuriu imanoma apsaugoti paprastu skiepu" mano asmeniui skamba ižeidzianciai, nes būtent labai sąmoningai ne…
Neisizeiskit, bet argumentuoti vejaraupiu pavyzdziu kalbant apie daug rimtesnes, turincias invalidizuojancias komplikacijas ligas yra neteisinga. Ar zinote kokia gresme jusu neskiepytai dukrai, o tiksliau jau jos vaikeliui, jei ateityje budama nescia susirgtu raudoniuke? Arba berniukams kurie igave naturalu imuniteta tiesiog papildomai kaip dovana gauna nevaisinguma? Beje yra teisminiu precendentu kai suauge vaikai paduoda tevus i teisma uz komplakacijas negavus skiepu?
Nelabai supratau apie skiepus ir vezi.Kiek cia skaiciau,tai skiepai suaktyvina vezi???
Pas mus seses berniukas susirgo 1m.6men. pas mus giminej kazkaip nera veziu serganciu ar sirgusiu,bent jau is artimuju,tai kazkaip kilo dabar man klausimas ar galejo visgi skiepai jam issaukti jam ta vezi???? p.s. jam leukemija
vaitind parašė:
Neisizeiskit, bet argumentuoti vejaraupiu pavyzdziu kalbant apie daug rimtesnes, turincias invalidizuojancias komplikacijas ligas yra neteisinga. Ar zinote kokia gr…
Nevaisingumas nuo kiaulytės būna tik labai labai retais atvejais ir tik po komplilacijų. Tiksliau, po abiejų sėklidžių (ne vienos!) uždegimo ir tai net ne visada. Kartais uždegimas praeina be pasekmių. Tad klystate šioje vietoje.
Apie raudoniukę. Skiepyta mergaitė pagal skiepų kalendorių imunitetą įgaus (jeigu išvis gaus, būtini antikūnių tyrimai) galios daugiausiai 15 metų. Tai reiškia, kad kai mergina bus pasiruošusi gimdymui, tikėtinos/buvusios apsaugos ji bet kokiu atveju nebeturės. T.y., bus nebeskiepyta, būtina revakcinacija. Kas revakcinuojasi? Vienetai. Kodėl nėra masinio protrūkio nėščiųjų tarpe? Galite neatsakyti.
Apie teisminius įvykius. Gal norėtumėte padiskutuoti apie vis dažnėjančius atvejus, kuomet priteisiamos kompensacijos tėvams, kurių vaikai vo vakcinacijos mirė? Jei tiksliau, tai teismas įrodė, kad priežastis būtent ta ir niekas kitas. Vien JAV iki 2012 priteista apie 7 milijardus dolerių. Žinote, kiek tai? Turbūt nelabai. Galima tą pačią temą ištraukti ir iš kitų šalių praktikos, galo nebus. Tad kitą kartą patikrinkite tai, ką taip aršiai ginate, nes klystate daugeliu atvejų.
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai