2015.04.14 13:51 (prieš 10 m.)
Topita parašė:
Jei neskaiciau tai, ka jus skaitet - nereiskia, kad nieko neskaiciau. Skaiciau Neil Miller knygas, uzsienio straipsnius, kalbejau su atitinkamais asmenimis - bet ju…
Puiku, kad skaitėt, kad domėjotės, turimos žinios mums visiems tik praverčia. Mes pasvėrėm pliusus ir minusus, tada padarėm sprendimą kartu su vyru. Manau normalu, juk mes tėvai, mylintys savo vaiką be proto, manau ne esam tokie visiški nevispročiai (kaip dabar tokius tėvus visi piešia), kad nusprendėm daugiau nebeskiepyti, gal vis dėl to ne dėl mados tai darom? Kuris tėvas rizikuotų savo vaiko sveikata ir gyvybe? Gal vis dėl to ne be reikalo tokį sprendimą padarėm. O jei turimą informąciją bandau perduoti tiems kurie jos neturi ir lieku taip užpulta, tai kaip man kaip žmogui jaustis? Jūs man liepiat mokytis kultūros, kad aš esu emocionali ir mėgstu savo nuomonę išreikšti, tai nereiškia, kad aš esu stačiokė ir visus puolu. Manau reikėtų priimti šiek tiek kitaip kitų žmonių nuomonę nei darot jūs ir kai kurie kiti asmenys. Visų pirmą reikia pozytiviau nusiteikti ir pozytiviau priimti kitų nuomonę, va tada ir pykčių nebus. O kai jūs aršiai puolat, patikėkit aš taip pat neketinu tylėti
Apie bukumą, tai įvardijau tuos tėvus kurių vaikai gauna šalutinį poveikį ir jie net to nežino, kad tai skiepo pasėkmė, neįvardijau visų skiepijančių taip, neįsivaizduokit to ko nebuvo. O, kad taip pavadinau, gal ir per aštriai, pripažėžįstu pati, kitą kart žinosiu ko neberašyti, bet dėl vieno tokio žodžio kai įvyksta puolimas, tai kaip jūs tikitės, kad nebus gynybos?