Kastuesi parašė:
Kad kaip tyčia nelabai ima... siūlau kas valandą
Pediatrė sakė duot vandenuko. Bet nenorėčiau...
Raskit momentu kada ima, nes kitaip vandenuko tikrai gausit duosit. Juk ir mes kai sergam turim kuo daugiau skysčių naudoti.
Kastuesi parašė:
Raskit momentu kada ima, nes kitaip vandenuko tikrai gausit duosit. Juk ir mes kai sergam turim kuo daugiau skysčių naudoti.
Kastuesi parašė:
Per parą 6 sysiukai būna? Kas kiek laiko ir kiek laiko žinda? Jei ilgai būna prie krūties tai tikėtina, jog kas valandą gali ir nenorėti.
Evlu parašė:
Sveikos, kadangi cia mamytes kovoja uz mp, noriu pasiulyti Medelos sistema, kuri mus isgelbejoMp valgom iki siol, o pradzioj buvo laikotarpis kai buvo vien misin…
Vau, bet Jūs tikra šaunuolė, tikras įkvėpimas, labai žaviuosi!
19901222aaa parašė:
Mamytes kada pagaliau maitinant is vienos kruties nebebegs is kitos pienukas ? Kaip nervina pastoviai esu visa slapia ☺ ir siaip mazyle miega pavalgiusi o man ne i…
Kaip čia jau viena mamytė rašė, tai ir aš nepaguosiu, maitinu jau metai su trupučiu, o vis dar bėga pienukas iš kitos krūties
Mano mazyle pradejo keistai elgtis. Maitinu pati. Atrodo kad mazyle nori valgyti bet kruties neima, net pamacius pradeda verkti. Tuomet ja pasupuoju ir jai jau uzsnusta pradeda cepseti tada snaudzianciai duodu kruti ji pavalgo ir toliau miega. Ir praktiskai visi maitinimai tokie.
Katiara parašė:
Per parą 6 sysiukai būna? Kas kiek laiko ir kiek laiko žinda? Jei ilgai būna prie krūties tai tikėtina, jog kas valandą gali ir nenorėti.
Būna šlapių sauskelnių pakankamai.. žinda pagal poreikį. Šiandien naktį pats kėlės kas valandą. Apsnūdęs valgo apie 15 -20min. Kai būdrauja tai trumpiau valgo. Kokias 7-10 min. Man klausimas ar didelis šansas kad jis nesusirgs... nes toks bjaurus virusas... labai aukšta temperatūra..
Kastuesi parašė:
Būna šlapių sauskelnių pakankamai.. žinda pagal poreikį. Šiandien naktį pats kėlės kas valandą. Apsnūdęs valgo apie 15 -20min. Kai būdrauja tai trumpiau valgo. Koki…
Mes tik ka panasia bjaurasti turejom, vyras pirmas susirgo, tai pora paru buvo uzsidares kitam kambaryje, o i virtuve, tualeta su kauke ejo, po to ir as susirgau, net ne taip baisiai, iskart pajutusi, kad blogai kauke dejausi, nuolat rankas plovemes ir dukryte nesusirgo.
velniukste2121 parašė:
Sveikos, mums metukai, jau menuo kaip naktim mp valgo kas valanda, pusantros. Jau stogas vaz nuo tokiu naktu. Diena taip nereikalauja mp kaip nakti.
O tai jums pasiseke, mums taip nuo 4 men iki siol
patarimas vienas - keisti poziuri ir nesinervuoti.
Kastuesi parašė:
Būna šlapių sauskelnių pakankamai.. žinda pagal poreikį. Šiandien naktį pats kėlės kas valandą. Apsnūdęs valgo apie 15 -20min. Kai būdrauja tai trumpiau valgo. Koki…
Sansas yra. Su jusu pienu vaikutis gauna butent tam paciam virusui pasiruosusiu antikunu. Is zindymo kursu prisimenu, kad jei vaikutis ir susirgs, tai greiciausiai sirgs kur kas lengviau nei ta pati virusa turejusi mama.
O pas mus seimoje siaucia vejaraupiai
Sausio 1 isbere sunu. Siandien isbere vyra. Oi, kad tik mazoji nesusirgtu. Skaiciau, kad jei mama sirgusi, tai su pienu kudikis gauna apsauga nuo vejaraupiu iki 3 menesiu. O merginai kaip tik trys menesiai. Tokiais momentais labai dziaugiuosi, kad maitinu pati.
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai