ingava parašė:
Kai toks maziukas reikia kas dvi valandas maitint,jei miega zadinti,pirma menesi taip man gydytojai liepe isvaziuojant namopas jus dar priespienis,greit…
O ka daryt kad nebutu akmenines ?
ingava parašė:
Kai toks maziukas reikia kas dvi valandas maitint,jei miega zadinti,pirma menesi taip man gydytojai liepe isvaziuojant namopas jus dar priespienis,greit…
O ka daryt kad nebutu akmenines ?
irma.l parašė:
O ka daryt kad nebutu akmenines ?![]()
Nutraukite šiek tiek rankomis apie 30 - 50 ml kad suminkštėtų. Dar galima pasilenkus po šiltu dušu pastovėti. Po žindymo šaldyti kuo nors vėsiu iš šaldiklio įvyniotu į rankšluostuką apie 10 - 15 min, tik nešaldyti rudojo laukelio ir spenelio.
irma.l parašė:
O ka daryt kad nebutu akmenines ?![]()
Nepergyvenkit, MP jau gaminasi
Prieš maitinimą galit šiek tiek nusitraukti, kad suminkštėtų ir kūdikiui būtų lengviau traukti. Bet nusitraukite tik minimaliai arba po karštu dušu maudydamasi leiskite pertekliui nubėgti. Po maitinimo vėsinkite, tik saugokite spenelį ir rudąjį laukelį.
Anemun parašė:
Misini klinikosia ? juk jieten uz naturalu maitinima kaip as gimdziau mergaite tai jie net galvot nadave apie misini.
Taip,vis pasiulindavo man ta misini duot,o as grieztai sakydavau ne
Anemun parašė:
Misini klinikosia ? juk jieten uz naturalu maitinima kaip as gimdziau mergaite tai jie net galvot nadave apie misini.
labai priklauso nuo pamainos. aš pragulėjau daugiau nei savaitę, tai vargau su maitinimu, niekas dėmesio nekreipė, tik siūlė mišinuką, bet labai pasisekė su akušere naktine (paskutinę naktį), ji pati kas 3 val man po valandą ir daugiau pieną traukė, nes ji pasakė, jei šiandien nenutrauksiu reikiamo kiekio tai tikrai nemaitinsi pati... tai vienintelė akušerė, kuri per mane naktį beveik gluosto nesidėjo ir dar niekaip aš jai už tai nepadėkojau... kai tuo tarpu kita, paprašius, kad parodytų kaip taisiklingai krūtį paduoti, atsakė: aš kavą geriu, tikrai nemesiu ir nebėgsiu mokinti.
mano tokia patirtis. ačiū tai akušerei ir šiam forumui. šiandien mažajam metai ir trys mėn ir aš dar vis maitinu (naktį).
zivileskam parašė:
Sveikos merginos. Mano sunui dar tik 6 savaites, maitinu visuomet pati. O jau susirgau menesinemis. Ar tai normalu??
Ne menesines jums, o dar valos gimda. Per anksti menesinem. Su tarpais dar galit kraujuot...
Merginos, pasidalinkit, kaip jums pavyksta pamaitinti krutimi mazuosius, kai juos kankina refliuksas! Maniske truputi pazindzia ir pradeda verkt ir blaskytis, raitytis, ziuri i mane graudziom akutem ir nebeima kruties, tik vis stipriau verkia. Tai nusitraukiu ir duodu is buteliuko. Dauguma tam nepritars, as ir pati noriu maitinti krutimi, bet gaila vaiko ir negaliu nuramint kitaip. Kiekviena maitinima bandau duot kruti, taip ir vargstam su asarom visada. Geriant is buteliuko rami.Mums greit 2men.
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai