Sveiki. Nesimiega 🫣 Esmė tokia iš vaiko klasiokės dingo telefonas prieš mėnesį.
Kurį radau kelias dienas prieš Velykas, kuprinėje. Vaikas neigia, sako nežinantis iš kur pas jį.
Telefonaa buvo išorinėje nugaros pusėje, realiai vaiko nenaudojama. Kuprinę būna peržiūriu dažnai, nes tai popieriukai, pieštukai sulaužyti mėtoa ir t..t. apie šią kuprinės dalį pamiršau. Pažiūrėdavau tik tada, kai mesdavau ją skalbti.
Kaip ir šį kartą.
Kuprinė visada ant akių. Neslepiama. Per atostogas išvažiavo pas senelius, kuprinę paliko namie. Kai radau paskambinau, paklausiau iš kur telefonas, jis klausia manęs, ar toks baltas? ( Jo senas ) Sakau ne, būtent tas kur dingo.
Neigė, kad jo darbas. Kalbėjom ir gražiai, bandžiau ir prigauti, taip iš niekur nieko: galbūt, o jeigu nuneštum telefoną ir atoduotum tam vaikui, ir atsiprašytum. Jo atsakymas, kodėl turiu atsiprašyti, jeigu aš neimiau. Juk mokyklose yra kameros. Aš pats turiu savo du, kam man kito
Grįžau vakar iš darbo, sakau, skambino auklėtoja, sakė, kad kameros parodė, atsiuntė man video. jog tu. Jis lyg pasimetė, sako, kaip aš? Bet juk nieko neimiau. Parodyk video ( TAIP, ŽINAU, BLOGAI PADARIAU, KAD TAIP BANDŽIAU PRIGAUTI BENT KAŽKIEK, BET NEŽINAU KUR DĖTIS ) Aš tikiu savo vaiku, nes nesuprantu motyvo. Paiimti kažkieno tel. Nešiotis visą tą laiką kuprinėje? Juo nesinaudojo, nes buvo visiškai išsikrovęs ( laikiau kokią 20 min. Ant pakrovimo, nes kai radau, pradžioje, pagalvojau, kad jo senasis, nes panašus modelis. Bet paskui daėjo, kad viršelis kitokios spalvo ) auklėtojos nuomonė aiški, pas jį rasta, tai jo darbas, negana to. Tas telfonas mat, dingęs per pamoką ( Nes griežtai draudžiama naudotis per pertraukas, na bet kiek žinau, kas nori, tas tikrai naudojasi pasislėpę ir aiškinsis, kaip maniškis sugebėjo paiimti svetimą kuprinę, išimti tel ir atgal padeti kuprinę. Vaiko klausiau, sakė jie per pamokas dažniausiai sėdi per 3-4 suolus vienas nuo kito.
Vaikas nėra iš populiariųjų, laiką mokykloje dažniau leidžia vienas.
Tą dieną, kai dingo. Vaikus apklausė, visi sakė, jog niekas nieko nematė. Kas irgi keista. Nežinau, ką daryti, ką galvoti, noriu tikėti savo vaiku, bet bijau, kad bus kitaip
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus