aurorra parašė:
Labutis![]()
mano irgi abu berniukai dalyvausVa parsinese ir lapus per atostogas pasipraktikuoti...
Mus kita savaite - atostogos!
mes apie tai nieko nezinom, ir manoji juk galetu dalyvaut, super gerai skaiciuoja
aurorra parašė:
Labutis![]()
mano irgi abu berniukai dalyvausVa parsinese ir lapus per atostogas pasipraktikuoti...
Mus kita savaite - atostogos!
mes apie tai nieko nezinom, ir manoji juk galetu dalyvaut, super gerai skaiciuoja
meilune parašė:
mes apie tai nieko nezinom, ir manoji juk galetu dalyvaut, super gerai skaiciuoja![]()
o manoji tai skaiciuoja viska be klaidu...
irgi parsinese namo pasipraktikuoti.
tik jai va ... kai pati perskaito nelabai supranta ko konkreciai praso uzduotis...nreikia jai paaiskinti ko konkreciai cia reikia.pvz..supjaustyt rasta po du metrus.. suskaiciuoti pjuvius o ji tuos gabalus skaiciuoja...
nezinau kaip jusu vaikai, bet manoji dar neskaito taip lengvai kad perskaicius triju keturiu eiluciu uzduoti atsimintu visas smulkmenas kas kiek turi broliu sesiu ir dar kokia uzduotis...
nezinau ar cia aiskiai parasiau ..
Jo, auklytoja jau atrase man, kad kovo 15, iki pirmadienio reik atnest 6 lt, bet kam dawe uzduotis, gal galetumet pasidalint, kur pasipraktikuoti, ar galit imest i AZ? Nes mums nieko kaip suprantu neduos tik sake, kad bus 1-2 klases, tos pacios uzduotys, kaip suprantu, musu vaikai turi jau moket antros klases uzdavinius
meilune parašė:
Mano skaito greit, problemu nebus, tik kazi kaip juos ji suvoks, nu reiks pasipraktikuot, pasimokyt truputi![]()
pabandyk per google susirasti- yra ten visokio lygio Kenguros uzdaviniu. Dar yra knygynuose pirkti Kerguros uzdaviniu knygeles...
16 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai