anakondaa parašė:
aga, as visiskai rami buvau, tarpuose tarp saremiu vis juokiausinet ir tada, kai klykdavau, nustoju ir vel zvengiu
pasimetus ziauriai buvau
nebuvo kada bijot
![]()
tu saunuole. super
anakondaa parašė:
aga, as visiskai rami buvau, tarpuose tarp saremiu vis juokiausinet ir tada, kai klykdavau, nustoju ir vel zvengiu
pasimetus ziauriai buvau
nebuvo kada bijot
![]()
tu saunuole. super
Viktorija parašė:
As tai guodziuosi tuo, kad VISOS istveria, tai kuo as kitokia? Juk jeigu tas skausmas butu nepakeliamas, negimdytu mamytes po kelis leliukus. Ar ne, Seline?Juk ziurek ir musu forumo mamytes visos pagimde, visos istvere, viena sunkiau, kita lengviau, bet istvere. Ir dabar dziaugiasi savo angeleliais.
tai zinoma viskas pakeliama
todel mes gimdom o ne vyrai
Laylute parašė:
sunkiai pernesi skausma?
nu sunkiai, nedaug pakeliu, bet cia susikaupsiu ir kaip anakondaa raso kad tai juokiasi tai saukia is skausmo, gal ir man taip pavyks...
laurute parašė:
nu sunkiai, nedaug pakeliu, bet cia susikaupsiu ir kaip anakondaa raso kad tai juokiasi tai saukia is skausmo, gal ir man taip pavyks...
o gal tu busi viena is tu kuriom gimdyt neskauda
Laylute parašė:
o gal tu busi viena is tu kuriom gimdyt neskauda![]()
nu nezinau , kol kas taip neatrodo...
Viktorija parašė:
As tai guodziuosi tuo, kad VISOS istveria, tai kuo as kitokia? Juk jeigu tas skausmas butu nepakeliamas, negimdytu mamytes po kelis leliukus. Ar ne, Seline?Juk ziurek ir musu forumo mamytes visos pagimde, visos istvere, viena sunkiau, kita lengviau, bet istvere. Ir dabar dziaugiasi savo angeleliais.
o Viktorija o jei bus vonia uzimta? juk gali ir kita tuo metu gimdyti... as irgi mazyli ruosiuos gimdyti...
Siandien kalbejau su drauge, kuriai pries kelias dienas leliukas gime. Jetau jetau, kaip kai kuriom sekasi - jos gimdymas truko 4 valandas! O vaikas islindo visas per pora stumimu!
Ir tarp kitko, jos mama kai ja gimde, tai visa tai truko para ir su begaliniais skausmais. Taip kad ir as jau pradedu keisti nuomone, kad musu gimdymas nepriklauso nuo to, kaip gimde musu mamos.
laurute parašė:
o Viktorija o jei bus vonia uzimta? juk gali ir kita tuo metu gimdyti... as irgi mazyli ruosiuos gimdyti...
As irgi klausiau to paties savo gydytojo, tai sake, kad paprastai nebuna taip, kad tos vonios neuztektu visom. Nes toj vonioj neguli juk visa diena. Valanda kita leidzia pagulet. Sake, nesukt galvos, del ko nereikia
ingoote parašė:
kaip anksti tave leido i vonia mane tai tik nuo 8 cm o paskui tiesiai ant satalo ir gimdom![]()
niu ps mane ar 4 ar 5cm buvo, kai kiso i vonia. po to jau 6cm pasidare
laurute parašė:
nu nezinau , kol kas taip neatrodo...![]()
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai