laurute parašė:
man jau kokia valanda paruosiamieji saremiai, skauda nugara ir pilvo apacia.. kaip gerai kad ryt is ryto pas daktare reikia vaziuot...
dar ziurek ir nesuspesi iki rytojaus nuvaziuot teks i gimdykla keliauti
laurute parašė:
man jau kokia valanda paruosiamieji saremiai, skauda nugara ir pilvo apacia.. kaip gerai kad ryt is ryto pas daktare reikia vaziuot...
dar ziurek ir nesuspesi iki rytojaus nuvaziuot teks i gimdykla keliauti
seline parašė:
tai sumaise tada ji![]()
nes klause kaip tai mergaitei su spaudimu sakau nepamenu kurei cia buvo uzkiles parase lay tai galvojau laylutei![]()
tai cia man tada buvo adresuota
laurute parašė:
o man nieko. vakar tik truputi pilvuka pamaudeno. jau galvojau kad po truputi prasijudins. bet jauciu cia itaka to kad pussesere vakar pagimde, tai ir net uzpavydejau jai truputi, kad jau prasidejo naujas gyvenimas, nauji dziaugsmai, nauji vargai :)aisku pati sugebejo pagimdyt 4 kg 750 g mergyte. vat sitai tai nepavydetina
seline parašė:
dar ziurek ir nesuspesi iki rytojaus nuvaziuot teks i gimdykla keliauti![]()
nu man matai nepaleido dar viduriu tik pykina kazkodel, ir galvos dar neskauda, tik pasimatavau spaudima tai isgeriau vaistuku jau... tai cia praeis manau dar tikrai viskas.. va su tavim tai cia neaisku jau visai
Laylute parašė:
o man nieko. vakar tik truputi pilvuka pamaudeno. jau galvojau kad po truputi prasijudins. bet jauciu cia itaka to kad pussesere vakar pagimde, tai ir net uzpavydejau jai truputi, kad jau prasidejo naujas gyvenimas, nauji dziaugsmai, nauji vargai :)aisku pati sugebejo pagimdyt 4 kg 750 g mergyte. vat sitai tai nepavydetina
laurute parašė:
o gal cia jau tau ne paruosiamieji? o tikrieji
laurute parašė:
nu man matai nepaleido dar viduriu tik pykina kazkodel, ir galvos dar neskauda, tik pasimatavau spaudima tai isgeriau vaistuku jau... tai cia praeis manau dar tikrai viskas.. va su tavim tai cia neaisku jau visai![]()
zinok mane vakar nakti pykino nuo tu saremiu ir valgyt uzsimaniau bet praejo
Laylute parašė:
eina sau, nu ir didele mergyte.... nu ir mama saunuole kad pati sugebejo... eik tu sau, kazin mano lelyte kokia bus....
laurute parašė:
nu man matai nepaleido dar viduriu tik pykina kazkodel, ir galvos dar neskauda, tik pasimatavau spaudima tai isgeriau vaistuku jau... tai cia praeis manau dar tikrai viskas.. va su tavim tai cia neaisku jau visai![]()
vidurius ne visom paleidzia. zinau tik kad tom kuriom paleidzia tai jau klizmu jokiu nebereikia.
laurute parašė:
eina sau, nu ir didele mergyte.... nu ir mama saunuole kad pati sugebejo... eik tu sau, kazin mano lelyte kokia bus....
o kiek ji dabar sveria nezinai?
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai