kise parašė:
jis man pasedi bet jis pasilenkia i prieki tai as jam neleidziu taip sedeti
tai gal pasilenkes i prieki atsistos i ropojimo poza
kise parašė:
jis man pasedi bet jis pasilenkia i prieki tai as jam neleidziu taip sedeti
simutea576 parašė:
nemanau, jis jei nepasilenke tai nepasedi, mes dar nemokam sedeti
laurute parašė:
nu jauciu ir as pirksiu kita vezima bent jau kad rankena butu vientisa![]()
man iskart pasake,kad su vientisa rankena ir geriau susilanksto ir galima viena ranka laisvai vaziuot
vikce parašė:
ne nu mano pana moka vartytis jau. bet tingi kaip nezinau kas. pyksta bet nesivercia. tik sukasi aplink savo asi![]()
manasis irgi moka sukiotis. sianakt radau viaka kitiap, kojytes ant pagalveles beveik o galvyte i lovytes sono groteles iremes, matyt nepatogu pasirade tai verkti pradejo
Nataliukas24 parašė:
tai man nieks savo nuomones nepasakys del mano rodyto vezimo?>![]()
![]()
tik dabar nuoroda paziurejau. is pradziu jos net nepastebejau
idomu ar akmenukai nesijaus kai vaziuosit
siaip dizainas grazus.
Nataliukas24 parašė:
labuka,kaip jum sitas? www.vaikutis.lt/sportiniai-vezymliai/193-sportinis-vezimlis-eclat-675.html
![]()
![]()
kiek suprantu ju yra 3 ir 4 ratu... as tik uz 4ratus... privalumai tai kad rankema persimeta.
vikce parašė:
tik dabar nuoroda paziurejau. is pradziu jos net nepastebejauidomu ar akmenukai nesijaus kai vaziuosit
siaip dizainas grazus.
siaip jau apziurinejom sita vezimuka, tai ratukai nera tokie maziukai kaip foto, labai manevringas ir minkstai vaziuoja bent jau pardeje ir ant saligatvio....
kise parašė:
nu jis taip sake as nezinau... bet jei sakei kad 30 imant virs 30m. permoka guanasi 130000lt o jis eme 40m. tai gali buti... gal jam dar prisidejo kad jis labai daug kartu ja atideliojo
jai atidėliojo tai tikiu tada
nes per maža suma kad sumokėtų dvigubai palūkanų
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai