stafuke parašė:
Ar dar priimsit busimas vasaros mamytes, ar cia jau pagimdziusios ana vasara renkasi?![]()
Ingute, neisizeisk tik, bet gal visas priimam, juk jos is musu tiek patarimu gali sulaukti ane?
stafuke parašė:
Ar dar priimsit busimas vasaros mamytes, ar cia jau pagimdziusios ana vasara renkasi?![]()
Ingute, neisizeisk tik, bet gal visas priimam, juk jos is musu tiek patarimu gali sulaukti ane?
Jollyse parašė:
Ingute, neisizeisk tik, bet gal visas priimam, juk jos is musu tiek patarimu gali sulaukti ane?![]()
oij del to tai nera problemu, tegul jungiasi kas tik nori..tik as norejau paaiskinti, kad cia jau esamos mamytes esam. O jeigu Stafukei idomu, tai prasom.
mamyte inga parašė:
oij del to tai nera problemu, tegul jungiasi kas tik nori..tik as norejau paaiskinti, kad cia jau esamos mamytes esam. O jeigu Stafukei idomu, tai prasom.
aha, as taip ir paalvojau, kad nesusikalbejimas ivyko
Jollyse parašė:
aha, as taip ir paalvojau, kad nesusikalbejimas ivyko![]()
mamyte inga parašė:
O as kazkaip pamasciau siandien, kur Irena dingo su savo Dianyte![]()
o as taves retai bematau
reikes tave, atsilus orams, i parka pasikviesti
mamyte inga parašė:
Na vat, Jolita, nera taip paprasta, kai didzioji apserga, tai ir su maziuke negalim iseit pasivaiksciot..tenka tunoti visom namie kol tetukas dirba. Bet butinai susimatysim parkelyje, juk nesirgsim amzinai.
AR APSIRGOTE? mano Tijukas tridiene karstine sirgo, sesyte irgi sirgo ilgai, tai dabar savo mazosios aukles jau puse men nematem, lrksime ryt lankyti,sake pasveiko
Mergaites, nors ir nemegstu prasyti balsu, taciau noretusi, kad mano sesute pasijaustu laimingesne
Kas netingi, prabalsuokite uz Anastasijos Abramaviciutes piesini (49 psl): www.ub.lt/lt/privatiems/akcijos-ir-pasiulymai/graziausia-kortele?page=49
Labai aciu
shenon parašė:
Mergaites, nors ir nemegstu prasyti balsu, taciau noretusi, kad mano sesute pasijaustu laimingesneKas netingi, prabalsuokite uz Anastasijos Abramaviciutes piesini (49 psl): www.ub.lt/lt/privatiems/akcijos-ir-pasiulymai/graziausia-kortele?page=49
Labai aciu![]()
Padaryta
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai